- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Continua lansarile imobiliare mari in Bucuresti: Spaniolii de la Peyber pregatesc un bloc de 110 locuinte (Update)

16 Apr, 15:00 • cristina.mihai
Compania Avantia, detinuta de grupul spaniol Peyber, va demara in urmatoarele luni primul sau proiect rezidential de pe piata romaneasca, in Capitala, un bloc de 110 locuinte, dupa ce miercuri grupul israelian Gindi a anuntat ca va demara pana in vara constructia unui alt proiect mare in Bucuresti, un ansamblu cu 324 de apartamente.
Continua lansarile imobiliare mari in Bucuresti: Spaniolii de la Peyber pregatesc un bloc de 110 locuinte (Update)

Proiectul Avantia (in fotografie, macheta proiectului – n.r.) va fi amplasat in zona de est a Capitalei, la intersectia strazii Liviu Rebreanu cu bulevardul 1 Decembrie.

Intrata pe piata in 2006, compania Avantia, al carei actionar majoritar si administrator este grupul Peyber, unul dintre principalii jucatori pe piata constructiilor si dezvoltarilor imobiliare din Spania, detine in acest moment un portofoliu de 140.000 mp de terenuri in Capitala.

Pe termen mediu si lung, compania are in plan sa dezvolte in Romania peste 650.000 de metri patrati de spatii rezidentiale, office si comerciale.

Peyber tatoneaza piata romaneasca de mai bine de un an, printre planurile vehiculate anterior in presa internationala aflandu-se un proiect cu 7.000 de vile in Romania.

Oficialii companiei vor face publice saptamana viitoare mai multe detalii despre planurile de viitor pe piata romaneasca.

Compania Gindi Rom, parte din grupul israelian Gindi Group, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Israel, si-a anunta miercuri oficial intrarea pe piata imobiliara din Romania, cu primul proiect rezidential ce va consta in 4 cladiri, cu 324 apartamente, in Bucuresti.

Suprafata terenului pe care se va realiza proiectul rezidential din Capitala este de 5.300 metri patrati. In prezent compania se afla in faza de avize, iar constructia este programata sa demareze luna viitoare.

Update 16:51
Fratii Negoita ar putea incepe in toamna demararea unui proiect imobiliar langa Bucuresti, de 160 milioane euro.

Ionut Negoita a declarat pentru DailyBusiness.ro ca va demara lucrarile la proiect numai daca piata imobiliara isi va reveni pana in toamna.

Proiectul, amplasat in zona Popesti-Leordeni, va dispune de 3.500 de locuinte, iar terenul pe care urmeaza sa se dezvolte ansamblul are o suprafata de 10 hectare.

Lucrarile de constructii se vor desfasura pe o perioada de 3-4 ani.