- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Deschiderea mall-ului de 187 mil. euro Grand Arena din Bucuresti, la a doua amanare

17 Feb, 00:01 • cristina.mihai
Deschiderea centrului comercial Grand Arena, cel mai sudic mall din Capitala, a fost amanata pentru a doua oara, noul termen pentru inaugurare fiind 25 martie a.c., a spus Livia Petcu, reprezentantul EuroInvest Intermed, dezvoltatorul proiectului, in Romania.
Deschiderea mall-ului de 187 mil. euro Grand Arena din Bucuresti, la a doua amanare

Deschiderea centrului comercial, programata initial la finalul anului trecut, a fost amanata pana pe 14 februarie 2009, insa procesul de constructie a fost mai lent decat au estimat reprezentantii dezvoltatorului.

„Au fost intarzieri pe partea de constructie, spre exemplu unele materiale importate din Italia au ajuns cu intarziere”, a spus Livia Petcu, care a adaugat ca circa 70 de firme au inceput deja amenajarile magazinelor.

De asemenea, dezvoltatorul si-a revizuit in jos estimarile cu privire la gradul de contractare a spatiului comercial pana la inaugurare, de la 90% la 80%.

Pana in prezent, mall-ul, a carui „ancora” este un magazin Carrefour, a fost inchiriat in proportie de peste 70%, fiind ocupate 130 din 190 de spatii comerciale.

„Sunt si alte firme cu care avem discutii, insa nu s-au semnat contractele”, spune Petcu.

Centrul comercial Grand Arena din Berceni presupune o investitie de 187 milioane euro.

Centrul comercial va include si un magazin Flanco World, de 3.200 mp.

Mall-ul propriu zis va avea o suprafata inchiriabila de 35.000 mp. Aceasta va cuprinde si o parcare subterana de 2.000 de locuri.

Printre chiriasii centrului comercial se numara Otter, Motivi, TinaR, Ina Center, Sephora, Jolidon, Triumph, Erros, Cavaliere, Kendra, Splend’or, Veronesse, Lee Cooper, Blue Bird, Glou, Bamboo sau Meli Melo.