- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Dezvoltatorul celui mai mare proiect rezidential din Titan: \”Cu vanzarile de pana acum aproape ne-am acoperit costurile\”

18 Nov, 14:32 • cristina.mihai
Conarg Real Estate, dezvoltatorul proiectului rezidential Rasarit de Soare din cartierul bucurestean Titan, a vandut pana in prezent circa 75% din totalul celor 988 de unitati locative din proiect si se apropie foarte mult de acoperirea costurilor totale, daca toate ante-contractele se finalizeaza, a spus Romeo Cazanescu, directorul general al companiei.
Dezvoltatorul celui mai mare proiect rezidential din Titan: \Cu vanzarile de pana acum aproape ne-am acoperit costurile\

„Cu vanzarile de pana suntem foarte aproape de acoperirea costurilor totale de dezvoltare a proiectului”, a spus Cazanescu.

Proiectul Rasarit de Soare a fost finalizat in septembrie, iar compania a anuntat oficial miercuri inceperea livrarii apartamentelor catre clientii finali.
[img=449][/img]
„Pana la finalul anului, speram sa predam 500 de apartamente, iar pana in ianuarie-februarie 2010, sa livram tot ceea ce s-a vandut pana acum”, a declarat Romeo Cazanescu.

„Avem si optiunea inchirierii locuintelor ramase disponibile, insa nu ne dorim asta, mai ales ca in ultima perioada, dinamica vanzarilor a crescut considerabil, ca urmare a programului PrimaCasa. Daca inainte vindeam 2-3 apartamente pe luna, acum vindem cateva zeci”, a precizat seful Conarg.

El a adaugat ca din iulie, cand compania a inceput sa vizeze vanzarile prin Prima Casa, a vandut aproape 200 de apartamente.
[img=448][/img]
Majoritatea garsonierelor si apartamentelor de doua camere din proiect se incadreaza in programul Prima Casa.

Rasarit de Soare, pozitionat in imediata vecinatate a hypermarketului Auchan, consta in 11 tronsoane de blocuri cu garsoniere si apartamente de doua, trei sau patru camere. Ansamblul cuprinde in total 988 de unitati locative si 1.124 de locuri de parcare pozitionate sub si suprateran.