- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Electromagnetica: Venituri lunare de 1 mil. lei din imobiliare

19 Apr, 14:26 • traian.badulescu
Electromagnetica inregistreaza venituri lunare de circa 1 mil. lei din inchirierea de spatii de birouri, a declarat marti Eugen Scheusan, directorul general al companiei.
Electromagnetica: Venituri lunare de 1 mil. lei din imobiliare

Potrivit acestuia, spatiul de peste 60.000 mp din Electromagnetica Business Park este contractat in proportie de 50%.

Astfel, Electromagnetica Business Park mai detine o suprafata neta de birouri / depozite de inchiriat de aproximativ 38.000 mp si 450 locuri de parcare in incinta complexului de cladiri, si de aproximativ 150 locuri de parcare, situate la 100 m de locatie, intr-un alt spatiu proprietate a acesteia, potrivit informatiilor de pe site-ul companiei.

Societatea, dispune si de o alta suprafata de birouri / depozite / productie de inchiriat de aproximativ 3.500 mp la 10 km de sediu, in localitatea Varteju din orasul Magurele, sectorul agricol Ilfov cu posibilitatea parcarii gratuite.

Eugen Scheusan a explicat ca terenurile detinute de companie – precum cele din Varteju, zona Moara Vlasiei si a Soselei de Centura – sunt folosite ce vehicule financiare, pentru garantarea unor credite.

Activitatea de baza e Electromagnetica include productia de echipamente destinate infrastructurii de cale ferata, echipamente de masurare si distributie de energie electrica, subansambluri auto, matrite, echipamente militare, dar si productie de energie electrica din surse regenerabile.

Pe de alta parte, din 2002 Electromagnetica este si furnizor de energie electrica pentru consumatori eligibili ANRE (Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei). Peste 67% din produsele industriale realizate de Electromagnetica se indreapta catre export.