- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

GLS investeste 2,3 mil. euro intr-un proiect rezidential in cartierul Titan

10 Oct, 10:30 • cristina.mihai
Compania de constructii General Lux Service (GLS) investeste 2,2-2,3 mil. euro, din care 500.000 euro este valoarea terenului, intr-un proiect rezidential in cartierul bucurestean Titan, au spus, pentru DailyBusiness.ro, reprezentantii companiei.
GLS investeste 2,3 mil. euro intr-un proiect rezidential in cartierul Titan

Valoarea de piata a proiectului, denumit Shine Residence, este estimata la 3,5 mil. euro.

Imobilul de locuinte, situat pe strada Gura Siriului, a fost conceput cu un regim de inaltime de 4 etaje si mansarda, avand o suprafata total desfasurata de 3.530 mp construiti pe un teren de 979 mp.

Constructia este finalizata in proportie de 85%. Jumatate din cele 30 de apartamente ale proiectului au fost contractate.

Constructorul proiectului este tot General Lux Service, companie care are in portofoliu mai multe proiecte finalizate, printre care constructia a 10.000 mp (63 unitati) pentru Gigant Construct si 18.000 mp (134 unitati) pentru Invest Imob Construct – proiectul Pallady Residence.

Domeniile de activitate ale firmei General Lux Service sunt: constructii civile si industriale; productia de usi si ferestre din PVC cu geam termopan; lucrari de tamplarie si dulgherie; sapaturi mecanice, excavare, terasare si compactare pamant; transport agregate minerale, materiale de constructii sau materiale de volum.