- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Impact a vandut deja in februarie 18 locuinte, cu 50% peste ianuarie

18 Feb, 16:33 • cristina.mihai
Dezvoltatorul imobiliar Impact a vandut 18 locuinte in proiectul Greenfield din nordul Capitalei in primele doua saptamani din februarie, cu 50% mai mult decat in ianurie, au spus reprezentantii companiei, pentru DailyBusiness.ro.
Impact a vandut deja in februarie 18 locuinte, cu 50% peste ianuarie

Pentru cele 18 unitati s-au semnat contracte si antecontracte, dintre care 9 cu achitare integrala din surse proprii sau credite bancare.

5 locuinte au fost contractate Callbuy (inchiriere cu optiune de cumparare), iar 4 – cu finantare directa de la dezvoltator.

Contractarile s-au realizat dupa cele doua targuri imobiliare organizate luna aceasta in Capitala. Targul National Imobiliar s-a desfasurat in perioada 5-8 februarie la Palatul Parlamentului din Bucuresti, iar Targul International de Apartamente Condominium a avut loc in perioada 12-15 februarie la Sala Palatului.

„Numarul contractelor si precontractelor semnate in prima parte a lunii februarie depaseste numarul celor semnate in lunile anterioare. Este un semn ca vizitatorii au nevoie reala de locuinta si ca nu pot amana la nesfarsit momentul achizitiei”, a declarat Carmen Sandulescu, director executiv financiar al Impact Developer & Contractor.

Fata de targurile anterioare s-a remarcat calitatea vizitatorilor, majoritatea acestora fiind persoane hotarate, care doresc sa isi schimbe sau sa achizitioneze o locuinta. In acest sens, clientii au fost interesati in cea mai mare parte de apartamente finalizate, chiar mobilate, de 1, 2 sau 3 camere. Alte puncte de interes au fost: locatia, securitatea in cadrul cartierului si flexibilitatea modalitatilor de achizitie.