- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Israelienii de la Shapir vor demara 2 proiecte rezidentiale in Romania

19 Aug, 11:17 • cristina.mihai
Shapir Group, cel mai mare grup de constructii de infrastructura din Israel, va demara anul acesta doua proiecte rezidentiale in Romania, care vor totaliza la finalizare 235.000 mp construiti de spatii rezidentiale, potrivit reprezentantilor companiei.
Israelienii de la Shapir vor demara 2 proiecte rezidentiale in Romania

Cele doua proiecte din Romania vor fi amplasate in nordul Capitalei si in Sibiu. Mai multe detalii despre volumul investitiilor vor fi facute publice in cadrul unei conferinte de presa pe 20 august.

Terenul din nordul Capitalei a fost achizitionat in februarie 2007 si are o suprafata de peste 80.400 metri patrati. Autorizatia de constructie pentru proiectul care urmeaza sa fie construit pe acest teren a fost primita recent. Pe acest teren vor fi construiti 160.000 mp de spatii rezidentiale si 90.000 mp de locuri de parcare si de spatii de retail.

Lucrarile de constructie vor demara in cel de-al patrulea trimestru al anului si va dura 5 ani. Proiectul este detinut 100% de Shapir.

In Sibiu, compania va construi 75.000 mp de spatii rezidentiale pe un teren de peste 26.400 mp.

Terenul a fost achizitionat in aprilie 2007, iar autorizatia de constructie a fost eliberata recent.

Constructia va demara in ultimul trimestru al anului si va fi finalizat in 3 ani. Proiectul din Sibiu, este, de asemenea, detinut integral de Shapir.