- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Profit estimat la peste 10 mil. euro, din vanzarea unui hotel din Baneasa

10 Jun, 17:12 • Redactia DailyBusiness
Agentia imobiliara Aria House din Otopeni intentioneaza sa construiasca un hotel in Baneasa, pentru a-l vinde ulterior cu 33 mil. euro, investitia necesara constructiei fiind estimata la circa 17 mil. euro, la care se adauga valoarea neprecizata a terenului.
Profit estimat la peste 10 mil. euro, din vanzarea unui hotel din Baneasa

„Acum cautam sa luam o franciza de la un brand hotelier cunoscut. In principal dorim o clasificare de 4 stele, dar inca nu am inceput negocierile concrete si nu stim exact daca vor fi 3 sau 4 stele”, a spus Constantin Decu, directorul general al firmei.

Acesta a precizat, pentru DailyBusiness, ca investitia pentru dezvoltarea hotelului este estimata la circa 17 milioane euro. Bugetul nu este inca fixat, pentru ca depinde de cerintele francizorului, clasificarea hotelului si standardele acestuia.

„Am vorbit deja cu institutii bancare pentru finantare, insa constructia propriu-zisa va demara dupa ce vom finaliza negocierile cu un lant hotelier in ceea ce priveste franciza”, a afirmat Decu.

Hotelul va avea 220 de camere si va fi amplasat pe un teren cu suprafata de 2.600 metri patrati. Oficialii Aria House nu au facut publica suma cheltuita pentru achizitionarea terenului.

Agentia ia in calcul si varianta vanzarii terenului, pentru circa 5,7 milioane de euro. Daca va exista un cumparator, acesta va putea da suprafetei o alta destinatie.