- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Proiectul Asmita Gardens a vandut 65% din locuinte si livreaza prima faza in martie

13 Jan, 09:30 • cristina.mihai
Primele 3 blocuri turn din proiectul rezidential Asmita Gardens din Bucuresti, demarat la finalul lui 2006, vor fi livrate in martie anul acesta, 65% din totalul unitatilor locative fiind vandute, au spus, pentru DailyBusiness.ro, reprezentantii Colliers, promotorul proiectului.
Proiectul Asmita Gardens a vandut 65% din locuinte si livreaza prima faza in martie

Ansamblul rezidential cuprinde 799 de unitati locative. Cele mai cautate tipuri de locuinte au fost garsonierele, care s-au vandut integral.

Dezvoltatorul, compania Asmita Gardens SRL, parte a grupului Asmita, pastreaza termenul de livrare al intregului proiect pentru 2009, avand asigurata finantarea pentru continuarea constructiei.

Reprezentantii dezvoltatorului admit ca in ultimele luni au existat mai putine tranzactii, dar considera ca pana acum nu a fost afectat interesul pe care potentialii cumparatori il au in ceea ce priveste acest proiect, ci timpul pentru luarea deciziei de cumparare.

De asemenea, tinand cont de faptul ca piata rezidentiala din Bucuresti a fost afectata de instabilitatea financiara resimtita in intreaga lume, reprezentantii grupului iau in calcul faptul ca nu toate apartamentele sa fie achizitionate inainte de finalizarea ansamblului.

Cele 7 blocuri turnuri ce alcatuiesc Asmita Gardens sunt situate pe o suprafata de 27.000 mp. Complexul rezidential este amplasat la intersectia dintre Splaiul Unirii si Calea Vacaresti.

Locuintele din acest ansamblu costa 1.600 euro pe metru patrat plus TVA.

Suprafetele medii ale locuintelor sunt de 54 de metri patrati pentru o garsoniera si de 174 de metri patrati pentru un apartament cu 4 camere.