- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Romania Invest: Asteptam cateva luni pana sa cumparam locuinte, ca sa reevaluam piata

14 Jan, 13:50 • cristina.mihai
Compania norvegiana de investitii imobiliare Romania Invest va reincepe sa cumpere locuinte in Capitala in conditiile in care preturile de pe piata sunt in scadere, insa mai asteapta cateva luni pentru a reevalua piata, au spus, pentru DailyBusiness.ro, reprezentantii companiei.
Romania Invest: Asteptam cateva luni pana sa cumparam locuinte, ca sa reevaluam piata

Compania are in plan sa achizitioneze orice fel de proiecte, indiferent de zonele in care sunt amplasate, cu conditia sa treaca testele de siguranta si confort, realizate de companii specializate, a precizat Nimrod Zvik, directorul de marketing al companiei.

In ceea ce priveste bugetul pentru noi achizitii, reprezentantul Romania Invest a spus ca acesta va fi stabilit in functie de oportunitatile care apar.

Compania Romania Invest a anuntat saptamana aceasta ca incepe sa revanda cele 800 de unitati locative din Capitala cumparate in ultimii doi ani.

Compania a vandut deja cateva unitati locative, insa campania de vanzari va demara luna viitoare.

„Avem oferte bune si stim ca oamenii au nevoie de apartamente, asa ca incepem vanzarile. In acest moment, departamentul de vanzari al companiei cuprinde 4 persoane, insa imediat ce se deblocheaza piata, sunt convins ca va fi nevoie de un departamanent mai mare”, a declarat Nimrod Zvik.

„Din punctul meu de vedere, singura problema a pietei rezidentiale din Bucuresti este finantarea. BNR ar trebui sa-si schimbe regulile legate de credite ipotecare si, imediat ce o va face, piata se va dezgheta”, a mai spus Nimrod Zvik.