- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

RPF negociaza achizitia a 2 terenuri in Capitala, in suprafata de 10.000 mp

13 Feb, 11:21 • cristina.mihai
Compania cu capital american RPF Development negociaza achizitionarea a doua terenuri in Capitala, cu o suprafata totala de circa 10.000 mp, pentru a dezvolta doua proiecte rezidentiale, a spus, pentru DailyBusiness.ro, Iuri Ionita, managing director al RPF.
RPF negociaza achizitia a 2 terenuri in Capitala, in suprafata de 10.000 mp

Acesta nu a facut publica valoarea tranzactiilor, explicand ca inca nu au fost semnate contractele, dar a precizat ca investitia este de ordinul milioanelor de euro.

„Acum securizam alte terenuri, pentru momentul in care ne asiguram exitul din Vitan Residence (proiect dezvoltat in prezent de companie-n.r.)”, a declarat Iuri Ionita.

In ceea ce priveste zona in care sunt amplasate terenurile, seful RPF a precizat ca sunt zone cu o infrastructura buna, cu acces la metrou si apropiate de centrul orasului.

Proiectele rezidentiale viitoare, pentru care dezvoltatorul isi securizeaza cele doua terenuri de 6.000 mp, respectiv 4.000 mp, vor fi similare ca investitie si marime cu Vitan Residence, proiect dezvoltat de companie si aflat, in prezent, in constructie.

Investitia in Vitan Residence este estimata la circa 30 mil. euro, iar ansamblul cuprinde 187 de apartamente, din care 70% sunt contractate.

In 2007, reprezentantii companiei au declarat ca au un buget de 100 mil. euro pentru dezvoltarea de proiecte imobiliare pe piata romaneasca in urmatorii ani.

Proiectul Vitan Residence va fi finalizat integral in toamna acestui an, iar preturile locuintelor pornesc de la 99.000 euro.