- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

RTC isi modifica un proiect rezidential din Sibiu, dupa ce in 6 luni a vandut 4 locuinte

26 Sep, 13:27 • elena.olteanu
Divizia de real estate a grupului RTC, Rimobi, a modificat proiectul rezidential pe care l-a demarat in aprilie anul acesta in Sibiu, transformand unele locuinte de 3 camere in garsoniere si apartamente cu 2 camere. Din aprilie si pana in prezent, 4 locuinte din acest proiect au fost vandute, catre investitori.
RTC isi modifica un proiect rezidential din Sibiu, dupa ce in 6 luni a vandut 4 locuinte

Modificarea proiectului Theresianum din Sibiu a determinat o crestere a numarului de unitati locative de la 97 la 120. Practic, la aceeasi suprafata totala a proiectului, compania va vinde mai multe apartamente, dar mai mici. Investitia in acest ansamblu rezidential a fost estimata la 7 mil. euro.

Oficialii companiei au declarat ca nu se asteptau la vanzari mai mari, pentru ca nu au derulat nicio campanie de promovare, aceasta urmand sa inceapa in octombrie.

Proiectul va fi finalizat la sfarsitul lui 2009, iar reprezentantii companiei considera ca toate locuintele vor fi vandute pana atunci.

De asemenea, compania planuieste in urmatorii 3 ani sa relocheze fabrica Flaro, langa care se construieste proiectul, pentru a-l extinde.

RTC a luat o decizie similara si pentru proiectul rezidential pe care il dezvolta in Bucuresti, unde a transformat cele 15 apartamentele de 4 camere in apartamente cu 2 camere, au spus reprezentantii companiei. Proiectul Rezidential din Capitala inca nu a demarat, investitia fiind estimata la 16 mil. euro.