- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Un al doilea proiect rezidential cu locuinte mici va fi construit in Militari

18 Mar, 13:26 • cristina.mihai
Compania CanServ va construi in cartierul Militari un proiect rezidential cu o pondere majoritara a locuintelor de mici dimensiuni, al doilea de acest tip lansat anul acesta in Capitala.
Un al doilea proiect rezidential cu locuinte mici va fi construit in Militari

Noutatea vine pe fondul tendintei dezvoltatorilor de a micsora suprafetele locuintelor, pentru a mentine preturile competitive.

Proiectul rezidential dezvoltat de CanServ va fi amplasat langa hipermarketul Cora din Militari si va include 930 de locuinte, dintre care circa 70% vor fi garsoniere si apartamente cu 2 camere, au declarat reprezentantii companiei, pentru DailyBusiness.

Suprafetele locuintelor sunt cuprinse intre 40 si 115 metri patrati construiti, pretul pe mp fiind in prezent de 1.200 euro plus TVA.

„Ponderea mare a locuintelor de dimensiuni mici vine in intampinarea cererii mari de pe acest segment”, a precizat Raluca Oprescu, consultantul de vanzari al proiectelor dezvoltate de CanServ.

Ansamblul rezidential va fi prezentat la targul imobiliar Timon, din perioada 19-23 martie. Lucrarile de constructie vor demara in aceasta primavara si vor fi incheiate la inceputul lui 2010.

Proiectul din Militari este al doilea de acest fel, lansat anul acesta pe piata bucuresteana, dupa complexul Rasarit de Soare, amplasat in cartierul Titan si dezvoltat de firma pitesteana Conarg.

Complexul din Titan cuprinde aproape 1.000 de apartamente de dimensiuni mici, dintre care circa 50% sunt garsoniere si a fost contractat in proportie de 50%, in circa o luna de la lansare.

CanServ, societate cu capital privat romanesc, mai dezvolta un ansamblu rezidential cu 465 de locuinte in cartierul Drumul Taberei din Bucuresti.