- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Un dezvoltator nou intrat pe piata a vandut case in valoare de 600.000 euro in 2 luni

23 Nov, 11:25 • cristina.mihai
Compania ARH Ventures, un business de familie israelian, a lansat, la finalul lui septembrie, primul sau proiect rezidential de pe piata romaneasca, iar pana in prezent a vandut 4 case in valoare totala de peste 600.000 euro, a spus, pentru DailyBusiness.ro, Anca Axente, marketing manager al companiei.
Un dezvoltator nou intrat pe piata a vandut case in valoare de 600.000 euro in 2 luni

Proiectul, amplasat la Balotesti, va cuprinde la finalizare 82 de case si reprezinta o investitie de 8 mil. euro, derulata din fondurii proprii.

„2 case au fost deja finalizate si vor fi predate proprietarilor in luna martie, dupa ce se vor face racordurile la gaze si electricitate, iar pentru alte 6 unitati locative s-a turnat fundatia”, a spus Anca Axente.

Aceasta a adaugat ca s-au semnat 4 ante-contracte pentru locuintele din proiect. Pretul unei vile, complet mobilata si utilata, este usor peste 155.000 euro, cu TVA inclus.

Pentru mobilier, dezvoltatorul colaboreaza cu firma Mavinni Mobili, iar clientii au un buget de 7.000 euro pentru mobilierul dormitoarelor si livingului pe care si-l pot alege singuri.

„Clientii lucreaza in centrele de birouri din nordul Capitalei si au ales acest proiect pentru ca vor sa iasa din oras, dar si pentru ca accesul catre aceasta zona se face usor din Balotesti”, a mai spus Anca Axente.

Compania va livra pana in mai 2010 prima faza a proiectului, care cuprinde 14 case.

Compania ARH Ventures a inregistrat anul trecut, la nivel global, venituri de 27 mil. euro si are proiecte in SUA, Canada si Israel, a declarat Danny Rosenbluth, care detine compania impreuna cu cumnatul sau.

Construit pe un teren de circa 36.000 mp, ansamblul, denumit Maple Place, cuprinde 82 de case (41 de unitati tip duplex), gradinita, parc si spatii de parcare pentru vizitatori.