- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Volumetric vrea terenuri in orasele cu peste 100.000 de locuitori din Romania

12 Feb, 16:12 • cristina.mihai
Compania spaniola Volumetric, care a anuntat ca va demara in primavara acesta doua proiecte rezidentiale in Brasov si Pitesti, are in plan sa achizitioneze si alte terenuri pe piata romaneasca, pentru proiecte rezidentiale, au anuntat reprezentantii companiei.
Volumetric vrea terenuri in orasele cu peste 100.000 de locuitori din Romania

Proiectele rezidentiale, denumite Privilegio, au la baza un concept care presupune amplasarea in centrul orasului. Terenurile pe care compania intentioneaza sa le achizitioneze vor fi destinate constructiei de locuinte sub acelasi concept.

In prima parte a acestui an, Volumetric va demara doua proiecte rezidentiale. Reprezentantii dezvoltatorului au precizat ca, in prezent, sunt in proces de a alege constructorul pentru ansamblul din Brasov.

Investitia in cele doua proiecte va fi definitivata dupa alegerea constructorului.

Ansamblul rezidential din Brasov va cuprinde150 de apartamente si se afla in faza de autorizare, iar cel din Pitesti, cu un total de 220 de apartamente, ce vor fi construite in doua faze, se afla in stadiu avansat de proiectare.

Ambele ansambluri se adreseaza persoanelor cu venituri medii si peste medie.

Complexul din Brasov va fi construit pe un teren de 4.000 metri patrati, iar cel din Pitesti – pe un teren de 4.200 mp, ambele suprafete aflandu-se in zone centrale.