- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Maureen Lloyd paraseste compania de comunicare Re:ply

10 Jul, 16:05 • Redactia DailyBusiness
Maureen Lloyd (foto), manager de new business & finance, partener si membru fondator al companiei de comunicare Re:ply, va parasi compania si totodata tara, conform oficialilor companiei.
Maureen Lloyd paraseste compania de comunicare Re:ply

Contactati de catre DailyBusiness.ro, oficialii Re:ply nu au oferit mai multe detalii referitoare la plecarea lui Lloyd din companie sau la persoana care o va inlocui in functie.

Maureen Lloyd a lucrat pentru grupul olandez de media VNU in Olanda si in Cehia, iar in 1999 a pus bazele VNU-Hearst in Romania, devenita ulterior Sanoma-Hearst si a lansat editiile romanesti ale revistelor Cosmopolitan si FHM.

Din 2002, aceasta se ocupa de dezvoltarea companiei Re:ply pe partea de new business si finante, iar din 2006 supervizeaza departamentul de client service al companiei. Ca Partner, Lloyd se ocupa de strategia de dezvoltare a companiei.

Re:ply, agentie de comunicare independenta specializata in publishing si comunicare corporate si de brand, ofera servicii precum: crearea de platforme de identitate pentru companii si branduri, dezvoltarea de campanii de comunicare, crearea si realizarea de ziare si reviste de orice tip.