- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Ce pregateste Guvernul cazinourilor: Bacsisuri contabilizate si crupieri fara buzunare

31 Jul, 16:17 • Redactia DailyBusiness
Bacsisurile oferite la cazinou crupierilor, ospatarilor si casierilor vor fi evidentiate separat in contabilitate si considerate venituri ale organizatorului, putand fi impartite angajatilor de catre conducere, iar personalul care deserveste sala va fi obligat sa poarte doar uniforme fara buzunare, potrivit Mediafax.
Ce pregateste Guvernul cazinourilor: Bacsisuri contabilizate si crupieri fara buzunare

Conditiile sunt introduse in normele de aplicare a ordonantei privind organizarea si exploatarea jocurilor de noroc, aprobate de Guvern prin hotarare.

„Bacsisurile oferite de participantii la joc salariatilor sunt considerate venituri ale organizatorilor jocurilor de noroc si pot fi impartite de conducere salariatilor. Bacsisurile vor fi evidentiate separat in contabilitate. Personalul care deserveste sala de joc (crupieri, inspectori de masa, casieri, ospatari, etc trebuie sa poarte in timpul serviciului uniforme fara buzunare”, se arata in hotararea de Guvern.

Jocurile de noroc pot fi organizate numai in baza licentei emise de Ministerul Finantelor, pentru activitati loto, cazinou, pariuri mutuale, pariuri in cota fixa, slot-machine, bingo in sali de joc si prin intermediul sistemelor retelelor de televiziune. Un operator economic care intentioneaza sa organizeze doua sau mai multe jocuri de noroc este obligat sa solicite licenta pentru fiecare activitate in parte.

Licenta se acorda individual, este valabila pentru o perioada de cinci ani de la data si netransmisibila.