- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Guvernul roman semneaza miercuri memorandumul cu Voestalpine

01 Oct, 12:59 • Redactia DailyBusiness
Semnarea memorandumului dintre Guvernul roman si Voestalpine va avea loc miercuri, la ora 16, a anuntat Zbarcea si Asociatii, casa de avocatura care asigura consilierea juridica pentru Voestalpine.
Guvernul roman semneaza miercuri memorandumul cu Voestalpine

Informatia a fost confirmata si de purtatorul de cuvant al companiei Voestalpine, Peter Schiefer.

„Acest memorandum seteaza premisele responsabilitatii de ambele parti, in cazul in care hotaram sa construim fabrica de otel in Romania si include toate subiectele principale pe care le-am discutat in ultimele luni”, a declarat la The Money Channel Peter Schiefer.

In ceea ce priveste stadiul cooperarii cu partea romana, Schiefer a precizat ca, pana in momentul de fata a fost achizitionata o parte din terenul necesar fabricii, urmand ca pana la sfarsitul anulului achizitia sa fie finalizata. In cazul in care cumpararea terenului nu va fi realizata pana in acel moment acest lucru ar putea cantari foarte greu in decizia finala.

„Asigurarea suprafetei necesare ne va ajuta in decizia noastra”, a subliniat Schiefer.

„Este un factor care poate fi extrem de important. Insa nu stim care va fi solutia finala si asteptam mai multe indicatii pe acest subiect, dar este posibil ca acesta sa fie un factor decisiv care spune ca nu vom construi fabrica in cadrul Comunitatii Europene ci in alta parte”, a adaugat purtatorul de cuvant al companiei austriece.