- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Avion militar Ilyushin-76, cu 74 de persoane la bord, prăbușit în Belgorod. Rușii spun că la bord se aflau mulți ucraineni capturați

24 Jan, 12:29 • Cornel Ghimeșan
Un avion militar II-76 s-a prăbuşit în regiunea Belgorod, la graniţa cu Ucraina, anunţă Ministerul rus al Apărării. La bord se aflau 74 de persoane, inclusiv militari capturați ai Forțelor Armate ucrainene, transportați pentru schimb, susţin ruşii, potrivit TASS. Ucrainenii au declarat, pe surse, că aeronava a fost doborâtă de ei şi că la bord se aflau rachete S-300.
Avion militar Ilyushin-76, cu 74 de persoane la bord, prăbușit în Belgorod. Rușii spun că la bord se aflau mulți ucraineni capturați

Un avion militar II-76 s-a prăbuşit în regiunea Belgorod, la graniţa cu Ucraina, anunţă Ministerul rus al Apărării.

Citește și Un avion militar s-a prabusit la Tuzla, Constanta. 11 persoane au murit

La bord se aflau 74 de persoane, inclusiv militari capturați ai Forțelor Armate ucrainene, transportați pentru schimb, susţin ruşii, potrivit TASS.

Ucrainenii susțin că la bord se aflau rachete S-300

Ucrainenii au declarat, pe surse, că aeronava a fost doborâtă de ei şi că la bord se aflau rachete S-300.

74 de persoane se aflau la bordul aeronavei militare II-76, care s-a prăbuşit miercuri în regiunea Belgorod, potrivit surselor din cadrul Ministerului rus al Apărării.

Agenția de presă Ria Novosti a relatat că la bord se aflau inclusiv soldaţi capturați ai forțelor armate ucrainene.

„Pe 24 ianuarie, în jurul orei locale 11:00 o aeronavă II-76 s-a prăbuşit în regiunea Belgorod. La bord se aflau 65 de militari ucraineni capturaţi, şase membri ai echipajului şi alţi trei însoţitori”, potrivit TASS.

Citește și Un avion militar s-a prabusit la Craiova. Pilotul a decedat

Siteul Ukrainska Pravda relatează pe surse că Forțele Armate Ucrainene au confirmat doborârea aeronavei. Surse din Statul Major au declarat că avionul transporta rachete antiaeriene S-300, potrivit Observator.ro.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult