- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Cum arată cea mai scumpă cameră de hotel din lume GALERIE FOTO

11 Jun, 11:38 • Andrei Alina
Atlantis The Royal se află în partea în formă de semilună a Insulei Palmier din Dubai, lângă Atlantis, The Palm și Aquaventure Waterpark. Acest hotel oferă acces la Aquaventure, cel mai mare parc acvatic din Orientul Mijlociu, 17 restaurante și baruri, cluburi de noapte, fântână de divertisment, piscine în aer liber, cluburi pe plajă, centru spa ultramodern și parcare privată gratuită.

Cum arată un apartament în cel mai scump hotel din lume? De vis. Suita duplex, situată la etajele 18 și 19 ale hotelului, oferă vederi de 360 ​​de grade asupra Palmierului și Golfului Arabic și a găzduit oaspeți celebri, inclusiv Beyoncé și Jay Z, șefi de stat și regali.

Apartamentul dispune de o sala de mese care poate găzdui până la 12 oaspeți, iar bucătarii pot fi solicitați să gătească pentru o cină privată. De asemenea, apartamentul dispune de bar cu barman dedicat 24 de ore din 24.

Camerele apartamentului sunt conectate printr-o aplicație mobilă, permițând oaspeților să controleze termostatul camerei, iluminatul și televizorul de la distanță.

Citește și: Țara din Europa care este sufocată de turiști în 2024. Noi restricții dure pentru cei care vin în vacanță aici

Citește și: Vacanță în Antalya, în 2024. Care sunt avantajele unui last minute în cea mai iubită destinație din Turcia

Apartamentul are și o biblioteca care oferă un spațiu retras pentru a lucra, a citi sau a vă relaxa. Sala de divertisment este echipată cu un ecran LED pentru o experiență home cinema.

Suita oferă serviciu de majordom nonstop, inclusiv servicii precum despachetarea bagajelor și selecția de perne din meniul de perne de lux. Fiecare cameră are vederi uimitoare, inclusiv băile îmbrăcate cu marmură.

Oaspeții se pot bucura de facilități de designer realizate de casa de modă franceză Hermès, precum și de periuțe de dinți, piepteni și perii aurii la comandă, potrivit antena 3.