- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Cursuri de fericire, gratuite, în Finlanda. În ce perioadă se desfășoară și cum pot aplica românii

27 Mar, 14:15 • Russo George
Finlanda, recunoscută drept epicentrul fericirii pe harta mondială, își deschide porțile pentru un eveniment excepțional: un masterclass de cinci zile dedicat artei fericirii. Cu o reputație consolidată de șase ani consecutivi ca fiind cea mai fericită țară din lume, Finlanda invită românii să se alăture acestei călătorii extraordinare către starea de bine și împlinirea interioară.
Cursuri de fericire, gratuite, în Finlanda. În ce perioadă se desfășoară și cum pot aplica românii

Ideea aparține organizației însărcinate cu promovarea țării nordice pe piața globală a turismului. Cursul va avea loc la Helsinki, în perioada 9-14 iunie și este o ocazie unică pentru participanți de a explora secretele fericirii în Finlanda, sub îndrumarea unor localnici.

Printre facilitatorii acestui eveniment se numără personalități captivante precum Lena Salmi, o prezență vibrantă, la vârsta de 70 de ani, pasionată de skateboard și înot în apele Mării Baltice.

Masterclass-ul va include experiențe autentice ale culturii finlandeze, de la grătare în aer liber și conexiunea profundă cu natura în pitoreștile păduri din jurul Helsinkiului, până la momente de recunoștință pură: plimbări cu bicicleta prin peisajele încântătoare ale pădurii, sesiuni de saună și relaxare în serile de vară îmbietoare.

Pentru românii dornici să se alăture acestui curs de fericire, condițiile de participare se găsesc pe site-ul visitfinland.com.

Citește și: Cel mai mare salariu minim net din România, în 2023. Ce salarii câștigă angajații din diferite domenii

Aplicațiile trebuie să fie trimise până pe data de 4 aprilie, iar participanții selectați vor avea ocazia de a experimenta „Helsinki Happiness Hacks” în perioada 10-14 iunie 2024. Durata oficială a experienței este de cinci zile, iar organizatorii vor suporta cheltuielile de călătorie, inclusiv cazarea și biletele de avion către și dinspre Helsinki.

Este important de menționat că participanții vor fi filmați în timpul vizitei lor, iar materialul va fi utilizat în viitoarele spoturi comerciale de promovare a turismului. De asemenea, cei care doresc să-și prelungească șederea în Finlanda după finalizarea masterclass-ului vor putea face acest lucru, dar pe cheltuiala proprie.

Se caută persoane deschise, interesate de bunăstare și fericirea finlandeză, cu o minte receptivă și dispuse să fie inspirate. De asemenea, este important ca participanții să vorbească fluent limba engleză, să fie persoane private, nu o marcă sau o companie, confortabile cu ideea de a fi filmate și de a împărtăși experiența cu alții.

Citește și: Anunț major pentru românii din Germania! Autoritățile de la Berlin vor să modifice modul în care se obține cetățenia