- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Ea este femeia care a reușit să își ia permisul de conducere, după ce a dat de 960 de ori examenul. Cum a reacționat o companie renumită pentru fabricarea automobilelor este incredibil

27 Mar, 23:01 • Bumbeneci Diana
O femeie a reușit să își ia permisul de conducere, după ce a dat de 960 de ori examenul. Reacțiile oficiale au apărut imediat ce s-a aflat.
Ea este femeia care a reușit să își ia permisul de conducere, după ce a dat de 960 de ori examenul. Cum a reacționat o companie renumită pentru fabricarea automobilelor este incredibil

O femeie a reușit să își ia permisul de conducere, după ce a dat de 960 de ori examenul. Reacția uluiioare a companiilor auto celebre nu a încetat să apară, conform The Mirror.

Cum a reușit femeia să obțină permisul după 960 de încercări

O femeie a dat de 960 de ori examen p0entru a-și lua permisul de conducere și a cheltuit aproape 12.500 de euro pe școala de șoferi. Ea a devenit o celebritate în Coreea de Sud, țara sa natală, și a apărut și într-o reclamă Hyundai.

Cha Sa-soon, în vârstă de 69 de ani, a dat prima dată proba scrisă în aprilie 2005 și, după ce a picat-o, a continuat să o susțină până când a trecut. Apoi, a susținut testul practic de 10 ori înainte de a-și obține permisul de conducere. Aceasta și-a dorit foarte mult să devină șofer, deoarece are o afacere cu legume și trebuie să transporte zilnic produsele pentru a le vinde.

Vezi și: El este bătrânelul care a reușit la 104 ani să-și reînnoiască permisul de conducere! Membrii comisiei de examinare au avut un șoc! Primele declarații ale bunicului-șofer

Școala auto - permis de conducere
Școala auto – permis de conducere

La scurt timp, femeia a început să susțină testul doar de două ori pe săptămână, până când a reușit în cele din urmă – înainte de a fi nevoită să treacă la proba practică. A reușit să treacă examenul de conducere după ce a încercat de 10 ori, adică a trecut prin 960 de examene în total înainte de a-și obține permisul, scrie publicația Mirror.

Cât a plătit în total pentru încercările de a avea permis

Potrivit sursei citate, femeia a cheltuit aproape 12.500 de euro (11.000 de lire sterline) pentru a-și lua permisul de conducere. Instructorul ei auto de la Școala de șoferi Jeonbuk a spus că s-a simțit ușurat când Cha Sa-soon a obținut, în sfârșit, permisul.

„Când în sfârșit și-a luat permisul, am aplaudat-o cu toții și am îmbrățișat-o, dându-i flori. A fost ca o povară uriașă care stătea pe umerii noștri. Nu am avut curajul să-i spunem să renunțe pentru că ea a continuat să se prezinte la examene”, a spus el.

După mai multe încercări de a susține testul, femeia a devenit o celebritate națională și a apărut și într-o reclamă Hyundai. iată video:

Ce este cel mai interesant este faptul că un producător de mașini Hyundai din Coreea de Sud i-a oferit chiar și un vehicul nou-nouț. Mașina este în valoare de aproape 13.000 de euro.

Ai mai putea citi: Codul Rutier, modificat din nou! Șoferii ar putea să respecte noi reguli de circulație în sensul giratoriu. Ce prevede noul proiect de lege

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult