- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

O româncă deține 73 de mașini și a fost implicată în 273 de accidente

09 Nov, 15:48 • Andrei Alina
O româncă a lăsat mască autoritățile italiene. În urma unor verificări, politiștii au constatat că femeia era proprietara a 73 de mașini și a fost implicată în 273 de accidente rutiere.
O româncă deține 73 de mașini și a fost implicată în 273 de accidente

O româncă stabilită în Novi Ligure, regiunea Piemont, a fost pusă sub acuzație pentru infracțiuni fiscale, după ce s-a descoperit că avea înregistrate pe numele ei 73 de automobile, dintre care 72 erau fără asigurare, informează Rotalianul.

Mai mult, autoritățile italiene au aflat că românca a fost implicată în 273 de accidente. Totodată, femeia este cercetată și pentru că nu a achitat suma de 1.500 de euro reprezentând taxe de drum neplătite.

Citește și: O comunitate din Italia oferă salariu de 3.000 de euro pe lună unei familii dispusă să țină deschis singurul bar din localitate

Ancheta a început acum un an, după ce carabinierii au primit solicitări de verificare legate de tranzacții suspecte cu vehiculele înregistrate pe numele femeii.

Investigațiile au dezvăluit că aceasta are antecedente penale și că în 2019 a înființat o societate în Emilia-Romagna.

Firma, care avea un număr de TVA anulat în 2022 din cauza numeroaselor încălcări ale legii, a fost folosită pentru a eluda plata impozitelor datorate la PRA (registru public pentru autovehicule), inclusiv IPT (Imposta Provinciale di Trascrizione), profitând de o facilitate fiscală destinată comercianților de autovehicule.

Citește și: Oana a decis să plece din România în urmă cu 17 ani. A locuit o perioadă în Italia, dar s-a mutat în SUA după ce s-a îndrăgostit: „Șocul cultural a fost mai mare decât mă așteptam”