- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Rusia accelerează mașina de război! Medvedev amenință cu intensificarea producției „celor mai puternice mijloace de distrugere” împotriva „naziştilor timpurilor noastre”!

11 Dec, 14:35 • Gabriela Andreescu
Vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a afirmat, duminică, că Rusia îşi intensifică producţia ''celor mai puternice mijloace de distrugere'' pentru a contracara presupusa ameninţare din partea Occidentului.
Rusia accelerează mașina de război! Medvedev amenință cu intensificarea producției „celor mai puternice mijloace de distrugere” împotriva „naziştilor timpurilor noastre”!

După ce, în nenumărate rânduri, oficialul rus a amenințat că Kremlinul este pregătită să lanseze focoase nucleare, totul în numele auto-apărării, iată că acum Medvedev mai adaugă un șir de amenințări. De data aceasta, Vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei a avertizat că armata va beneficia de noi mijloace de distrugere.

Medvedev amenință că Kremlinul intensifică producția „celor mai puternice mijloace de distrugere” împotriva inamicilor care, în opinia sa, „au jurat supunere naziştilor timpurilor noastre”!

În postarea sa de pe o rețea de socializare, oficialul de la Kremlin consideră Ucraina o provincie a Rusiei și evită să îi pronunțe numele. În schimb, folosește termenul „gubernia Kiev”. Medvedev vorbește despre inamicul țării sale, care, consideră el, s-a implantat peste tot în lume, ceea ce face toate aceste zone parte din războiul Kremlinului împotriva a ceea ce el numește naziștii moderni.

”Inamicul nostru nu s-a implantat puternic doar în gubernia Kiev a micii noastre Rusii. El este şi în Europa, în America de Nord, Japonia, Australia, Noua Zeelandă şi în alte locuri care au jurat supunere naziştilor timpurilor noastre”, a scris Medvedev duminică într-un mesaj pe contul său de Telegram.

Medvedev a amenințat că Kremlinul intensifică producția „celor mai puternice mijloace de distrugere”
Medvedev a amenințat că Kremlinul intensifică producția „celor mai puternice mijloace de distrugere”

Citește și: Ce fac românii cu cadourile de Crăciun care nu le plac? Le dau cadou mai departe! Francezii preferă să le vândă și britanicii să le doneze

În continuarea postării, Medvedev trece la amenințări cu mijloace puternice de distrugere, fără a da, însă detalii care sunt acestea.

”Iată de ce ne intensificăm producţia celor mai puternice mijloacelor de distrugere. Inclusiv a celor bazate pe noi principii’‘, a adăugat fostul preşedinte rus, fără a spune și care sunt aceste noi principii

Afirmaţiile lui Medvedev intervin după ce preşedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri, la Bişkek, ca Rusia ar putea lua în considerare adoptarea a ceea ce el a numit ca fiind conceptul loviturii preventive al Washingtonului, scrie Agerpres.

”În primul rând, Statele Unite au dezvoltat conceptul de lovitură preventivă. În al doilea rând, ei dezvoltă un sistem de atac care vizează dezarmarea’‘ inamicului, a declarat presei preşedintele Putin.

Poate că Moscova ar trebui să se gândească la adoptarea ”ideilor dezvoltate de americani pentru a-şi asigura propria securitate”. ”Doar ne gândim la asta”, a precizat liderul rus, într-un răspuns la întrebarea unui reporter, în care i s-a cerut să-şi clarifice declaraţia de la începutul acestei săptămâni cu privire la utilizarea armelor nucleare.

În urmă cu câteva zile, Vladimir Putin avertiza că riscul unui război nuclear este în creştere, dar că Rusia nu va ataca prima.

Citește și: Românii continuă sancțiunile: Companiile din Romanian Business Chamber anulează parteneriatele cu băncile austriece și olandeze. În joc sunt peste 1 miliard de euro cifră de afaceri

Cu mai mult de 15 ani experiență în domeniul jurnalismului și o pasiune pentru tot ce înseamnă actualități, știri, și tot ce se întâmplă relevant atât în țară, cât și pe plan extern. ... citește mai mult