- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Salariul unui român care culege ciuperci se poate ridica la 6000 de dolari pe lună!

30 Nov, 17:29 • Cornel Ghimeșan
Foarte puțină lume știe care este salariul pe care îl poate câștiga un român care culege ciuperci în Australia. Sumele ajung la valori la care cu greu poți ajunge în România.
Salariul unui român care culege ciuperci se poate ridica la 6000 de dolari pe lună!

SA Mushrooms

, producătorul de ciuperci, din Waterloo Corner, din suburbiile de nord ale orașului Adelaide, a lansat pe piață un anunț de angajare care propune o ofertă cât se poate de tentantă. Locul de muncă despre anunțat este unul sigur pe tot parcursul anului, iar suma este, cu siguranță, de luat în calcul.

Un număr extrem de mare de români pleacă din țară în căutarea unui trai mai bun, însă puțini sunt cei care au curajul de a se aventura în afara Europei. Ei bine, pentru cei care nu se limitează la zona de confort, producătorii de ciuperci din Australia vin cu o ofertă greu de refuzat.

Alte articole: Porumbul modificat genetic importat din SUA refuzat vehement de mexicani! „Alegem sănătatea”

Jobul de culegător de ciuperci este destul de avantajos și de bănos. Nici responsabilitățile nu sunt extrem de dificile, este nevoie de o pereche de mâini descurcărețe, delicate, dar și puternice în același timp. Ciupercile sunt cultivate în camere de creștere cu climă controlată la 18 grade Celsius.

Cum arată programul și salariul unui culegător de ciuperci

Salariul unui român care culege ciuperci se poate ridica la 6000 de dolari pe lună!
Salariul unui român care culege ciuperci se poate ridica la 6000 de dolari pe lună!

Job-ul include culegerea și ambalarea ciupercilor. Noii angajați vor beneficia de 5 săptămâni de instruire intensivă cu formatori dedicați. Buna cunoaștere a limbii engleză nu este obligatorie, însă este ideal cel puțin cunoștințe la nivel mediu.

Programul de lucru este de la ora 7:00 și 17:00, în ture de rotație de 7 zile și trebuie să dispui de propriul mijloc de transport. Salariul viitorului angajat este curpins între 26 și 35 dolari pe oră, 8 ore de muncă/zi *21 de zile lucrătoare pe lună.

Atenție, sunt dolari australieni, nu americani. Să facem calculul pe lună: 26-35$ / ora x 8 ore = 208 – 280 $/zi *21 de zile lucratoare pe luna = 4.368 – 5.880 dolari australieni pe luna adica: 13.929 – 18.750 lei/luna

Citește și: Românii vor plăti mai mult pentru taxa de ridicare a gunoiului. Se vor construi insule ecologice digitalizate

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult