- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Strategie de milionar. Dave Fishwick nu lasă nici 1 euro copiilor pentru a-i forţa să muncească

31 Jan, 15:38 • Dobran Viorel
Un milionar a dezvăluit că va dona 99% din averea sa atunci când va muri, pentru a-și motiva copiii să muncească în continuare. Fishwick a ajuns în atenția media de dincolo de ocean pentru „Bank of Dave”, un film care se bazează pe experiențele sale din viața reală.
Strategie de milionar. Dave Fishwick nu lasă nici 1 euro copiilor pentru a-i forţa să muncească

Un milionar din Marea Britanie crede că a găsit secretul pentru a îi face pe copiii săi să îşi dorească să muncească în continuare.  Dave Fishwick este un milionar care și-a lansat propria bancă în timpul crizei financiare din 2008. Compania sa, Burnley Savings and Loans, este o bancă comunitară care ajută afacerile locale să prospere.

În ciuda faptului că și-a câștigat existența din vânzarea de microbuze, milionarul a promis că își va dona cea mai mare parte din avere, în loc să o lase copiilor săi.

El a adăugat că nu vrea să-și „împovăreze” copiii cu responsabilitatea unei averi.

Necunoscuții milionari în crypto au disparut și nu mai „sparg” milioane de dolari, se plâng cluburile de fițe din Miami. „Au vrut să arate că nu aveau nicio limită”

Este atât de important pentru copii să muncească din greu, pentru că am văzut o mulțime de oameni care au devenit de succes și bogați și își răsfață copiii, iar copiii nu înțeleg deloc banii. Voi done 99% din averea mea când voi muri, indiferent de săptămână și an”, a spus milionarul pentru Daily Star, scrie LAD Bible.

Fishwick spune că a avut trei joburi simultane

Fishwick a adăugat că, pe măsură ce a lucrat în trei locuri de muncă simultan, a dezvoltat o etică de lucru remarcabilă, pe care dorește să o transmită și copiilor săi.

Este important să aveți acea etică a muncii și cred că munca grea vă pune acolo unde vă va găsi norocul. Copiii mei nu sunt întotdeauna de acord cu asta, dar sunt copii buni”, a mai spus milionarul.

Dave Fishwick nu lasă nici 1 euro copiilor
Dave Fishwick nu lasă nici 1 euro copiilor

Dar când vine vorba de propriul ego, antreprenorul a împărtășit într-un interviu separat pentru Daily Star că soția lui îl ține de obicei cu picioarele pe pământ cu preparate din carne de vită.

Cum se feresc de inflație milionarii lumii?! Cumpără masiv ceasuri de lux elvețiene! Exporturile au atins cel mai ridicat nivel din istorie

Fishwick a câștigat, de asemenea, și atenție media, pentru „Bank of Dave”, un film care se bazează pe experiențele sale din viața reală. Antreprenorul a fondat compania Burnley Savings and Loans, o bancă comunitară care ajută afacerile locale să prospere, afacere care i-a adus câștiguri considerabile. Fishwick a adăugat că, după ce a lucrat și în trei locuri de muncă în același timp, a dezvoltat o etică de lucru remarcabilă, pe care dorește să o transmită și copiilor săi.