- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Uluitor! La doar 8 ani, o fetiță a primit 800.000 de dolari ca despăgubire de la un fast-food. Care a fost motivul pentru care a primit mica avere

20 Jul, 23:21 • Bumbeneci Diana
800.000 de dolari ca despăgubire de la un fast-food. Motivul pentru care o fetiță a primit acești bani.
Uluitor! La doar 8 ani, o fetiță a primit 800.000 de dolari ca despăgubire de la un fast-food. Care a fost motivul pentru care a primit mica avere

Un juriu din Florida a acordat unei fete de opt ani despăgubiri de 800.000 de dolari. Aceasta a suferit arsuri grave atunci când s-a opărit cu un aliment dintr-un fast food renumit la nivel mondial.

800.000 de dolari ca despăgubire de la fast-food

Incidentul s-a produs în 2019. Olivia Caraballo, pe atunci în vârstă de patru ani, s-a opărit în timp ce își deschidea pachetul cu mâncare în mașină, la un drive-thru. Părinții copilei au decis să facă dreptate în instanță.

Ai mai putea citi și: Reprezentanții Castelului Cantacuzino au dat alerta cu privire la o nouă autostradă. „Va șterge orașul Bușteni de pe hartă”

despăgubire de la fast food
despăgubire de la fast food

În primă fază, familia fetei a cerut daune de 15 milioane de dolari. În instanță, avocații familiei au arătat fotografii cu locul rănii, precum și înregistrări audio cu țipetele fetei.

Apărarea a susținut că familia ar trebui să primească doar 156.000 de dolari deoarece, potrivit avocaților, durerea victimei a încetat după ce arsura s-a vindecat în trei săptămâni.

„Încă merge la McDonald’s, încă cere să meargă la McDonald’s, încă trece prin drive-thru cu mama ei, mănâncă nuggets de pui”, a declarat avocatul apărării, Jennifer Miller, în instanță, potrivit CBS News.

Ai mai putea citi și: Născuți dincolo de granițe! Aproape 411.000 de copii români au văzut lumina zilei în altă țară. Care sunt zonele cu cele mai multe nașteri raportate în rândul românilor

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult