- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Un bărbat a devenit cel mai proaspăt miliardar din lume după ce a câștigat la loto. Cum arată vila cumpărată, în valoare de 25,5 milioane de dolari

08 Mar, 22:50 • Lupu Alexandra
Un bărbat a câștigat 2 miliarde de dolari la loto. La o lună după ce a aflat că este marele câștigător, și-a cumpărat o vilă de invidiat.
Un bărbat a devenit cel mai proaspăt miliardar din lume după ce a câștigat la loto. Cum arată vila cumpărată, în valoare de 25,5 milioane de dolari

Edwin Castro este bărbatul considerat cel mai proaspăt miliardar din California, susține digi24.ro. Acesta a câștigat 2 miliarde de dolari la loto, iar câteva zile mai târziu, și-a cumpărat și s-a mutat într-o vilă de invidiat.

Un bărbat a devenit miliardar după ce a câștigat la loto

Edwin Castro și-a încercat norocul la loto și a ajuns să fie cel mai proaspăt miliardar din California, după ce a câștigat 2 miliarde de dolari. La o lună după ce a aflat că a câștigat premiul cel mare, acesta și-a achiziționat o vilă de 25.5 milioane de dolari, în Hollywood Hills. Așadar, după ce a ales o tranșă unică de încasare, Castro a cheltuit 25.6% din suma obținută. Până la ora actuală, achiziția făcută de bărbatul câștigător este cea mai mare înregistrată în zona menționată.

Castro a beneficiat inclusiv de o mică reducere, având în vedere că locuința pe care a ales-o valora 29.95 milioane de dolari. Casa pe care bărbatul a pus ochii și în care s-a și mutat este considerată cea mai scumpă din Hollywood Hills. Vila a fost construită anul trecut de un dezvoltator imobiliar de lux, Roman James Design.

Citește și: Peste 4.65 milioane de euro sunt puși la bătaie la Loto 6/49! Când vor avea loc următoarele extrageri

Casa miliardarului cumpărată după ce a câștigat un bilet la loto
Casa miliardarului cumpărată după ce a câștigat un bilet la loto

Casa are trei etaje, 5 dormitoare, 6 băi, pivniță, cinematograf, bar, sală de sport, duș cu aburi, saună, piscine, o sală de joc și cinematograf. La acoperiș se află o terasă, iar spatele vilei este realizat din pereți de sticlă, care se pot deschide către terase, și de altfel, o piscină exterioară, o bucătărie în aer liber și un centru spa.

Bărbatul a cumpărat în noiembrie un bilet la loterie, chiar dintr-o benzinărie Altadena, cu ajutorul căruia a obținut cel mai mare premiu. 5 numere câștigătoare i-au adus lui Castro renumele de cel mai proaspăt miliardar din California. Premiul a fost ridicat în luna februarie al acestui an, dar cu toate acestea, bărbatul nu a dorit să ofere declarații publice despre experiența trăită. Castro a formulat un comunicat de presă în care a menționat că este „șocat și extaziat” să câștige atâția bani. Regulile loteriei permit ca orice câștigător să fie numit, dar fotografia și alte informații și date personale nu pot fi dezvăluite, decât dacă persoana în cauză acceptă acest lucru.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: El este românul care a pus un bilet de 50 de lei la loto și a câștigat 4 milioane de euro. Ce mesaj le transmite acesta tuturor celor care joacă la loto