- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Vladimir Putin, mesaj către cetățenii din Vest: „Luptați pentru salariile voastre! Rusia nu e dușmanul”

28 Oct, 00:38 • Cornel Ghimeșan
Vladimir Putin a descris joi, politica Occidentului ca fiind una sângeroasă și murdară și le dă asigurări cetățenilor din Vest că Rusia nu este dușmanul lor. Președintele Rus îi îndeamnă pe occidentali să lupte pentru drepturile lor.
Vladimir Putin, mesaj către cetățenii din Vest: „Luptați pentru salariile voastre! Rusia nu e dușmanul”

Țarul de la Kremlin a vorbit joi, în cadrul forumului de discuţii Valdai de la Moscova, despre stadiul războiului, sacrificiul soldaților ruși, dar și despre  sancțiunile economice impuse de către Occident, Rusiei.

Citește și Vladimir Putin lansează un nou avertisment: „Riscurile de conflict mondial sunt ridicate”

Vladimir Putin a ținut timp de trei ore un discurs despre politica Occidentului pe care a catalogat-o drept una sângeroasă și murdară, după care a răspuns întrebărilor jurnaliștilor prezenți la conferință.

Întrebat de unul dintre jurnaliști ”Ce ați spune cetățenilor din Vest, oamenilor obișnuiți, dacă i-ați avea în fața dumneavoastră?”.

Președintele rus a avut un răspuns tipic propagandei Kremlinului.

”Luptați pentru salariile voastre!  Și nu credeți că suntem dușmanii voștri, Rusia nu a fost niciodată dușmanul vostru”, a spus Vladimir Putin.

Țarul de la Kremlin le-a transmis cetățenilor din vest că Rusia nu are nicio legătură cu criza economică și energetică izbucnită în urma războiului din Ucraina și a aruncat vina asupra liderilor occidentali.

”Ce vi se întâmplă acum nu are legătură cu acțiunile Rusiei, ci cu eșecul sistemic al conducerilor voastre. Totul, de la gaz, la finanțe, are legătură cu greșelile din țările voastre. Rusia nu e un inamic și niciodată nu a avut intenții rele față de cetățenii din SUA sau din Europa”, a mai spus Vladimir Putin.

Citește și Vladimir Putin, mutare de forță în regiunile ucrainiene anexate: A introdus legea marţială „pentru a crește stabilitatea economiei”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult