FINANTE-BANCI, CARIERE

Liviu Stoicescu pleaca de la Omniasig la Astra Asigurari

01 aprilie 2013, ora 13:35, autor(i): Andreea Radu 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Liviu Stoicescu-mare.JPG
Liviu Stoicescu (foto), fost membru al directoratului Omniasig VIG, se alatura echipei Astra Asigurari, fiind propus de Consiliul de Supraveghere al societatii ca membru in directorat.

El va exercita aceasta functie dupa primirea avizului Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).

Stoicescu (47 de ani) ocupa si functia de presedinte al Biroului Asiguratorilor de Autovehicule din Romania (Biroul National Carte Verde-BAAR).

Acesta si-a inceput cariera in asigurari in anul 1990 ca inspector de daune la ADAS, iar in perioada 1996-1999 a fost inspector de daune la Astra Asigurari. Din anul 2000 s-a alaturat echipei Omniasig unde a ocupat mai multe posturi de conducere.Liviu Stoicescu si-a incheiat mandatul de membru in directoratul Omniasig VIG (2008-2012) si director al Directiei Asigurari Auto a aceleasi companii. Este de peste zece ani presedintele BAAR.

Astra Asigurari activeaza pe piata din Romania de peste doua decenii. Compania s-a desprins in 1991 din fostul ADAS.

Compania a deschis doua sucursale in afara teritoriului Romaniei, in Ungaria, la finalul anului 2010 (Astra Biztosito), respectiv in Slovacia (Astra Poistovna) in decembrie 2012.

Astra Asigurari a subscris anul trecut prime de 1,13 miliarde de lei, in crestere cu 12,3% fata de anul precedent, din care 66 milioane de lei reprezinta venituri din polite incheiate de subsidiara din Ungaria, Astra Biztosito. Rezultul Astra nu include si activitatea sucursalei asiguratorului din Slovacia, deschisa in decembrie 2012, care nu a inregistrat subscrieri.

Piata de asigurari a crescut cu 6% in 2012. Astfel, companiile de asigurari au subscris, anul trecut, prime brute totale de 8,3 miliarde lei, nivel care marcheaza o majorare de aproape 6% comparativ cu anul 2011, potrivit cifrelor raportate Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) de catre asiguratori.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 30 Octombrie 2020, 07:14
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter