- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Millennium Bank reduce dobanda si creste valoarea finantata pentru creditul de nevoi personale cu ipoteca

18 Apr, 11:24 • Redactia DailyBusiness
Millennium Bank a anuntat luni ca scade dobanda si majoreaza valoarea finantata pentru creditul de nevoi personale cu ipoteca. Astfel, dobanda este formata din Euribor/Robor la 3 luni plus o marja incepand de la 6%, in functie de procentul finantat din valoarea ipotecii si de optiunea clientului de a-si transfera venitul lunar la banca.
Millennium Bank reduce dobanda si creste valoarea finantata pentru creditul de nevoi personale cu ipoteca

Suma maxima a creditului ajunge in prezent pana la 75% din valoarea imobilului ipotecat.

Anterior acestei oferte, marja de dobanda incepea de la 6,5%, iar procentul maxim finantat din valoarea imobilului ipotecat era 65%.

„Am observat un interes tot mai mare pentru acest tip de credit din partea clientilor nostri, fie pentru satisfacerea de nevoi personale, fie pentru refinantarea altor obligatii financiare. De aceea, am decis sa oferim conditii mai bune pentru Creditul de Nevoi Personale cu Ipoteca”, a declarat Eliza Erhan, director dezvoltare produse retail la Millennium Bank.

Clientii care contracteaza un astfel de credit nu trebuie sa justifice folosirea sumei. Banca accepta in garantie si imobile detinute de o terta parte.

Banca ofera asigurarea de viata gratuita si nu percepe comision de administrare.

Perioada de rambursare este de 25 de ani, iar suma maxima este de 150.000 de euro.

Millennium Bank face parte din grupul financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, si si-a inceput activitatea pe piata romaneasca in octombrie 2007, prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in Bucuresti si in 8 orase din tara. Banca se adreseaza atat populatiei, cat si companiilor.

Millennium Bank Romania si-a redus pierderile anul trecut cu 38%, la 99 de milioane lei (24 de milioane euro), in contextul majorarii venitului operational concomitent cu reducerea costurilor. La 31 decembrie 2010, activele totale ale bancii au ajuns la 2,2 miliarde lei (517 milioane euro), cu 11% mai mari decat la finele anului precedent.

Banca avea la finele anului trecut peste 45.000 de clienti si 731 de angajati.