- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

10,7 mil. de euro pentru construcția unei fabrici în Pitești

28 Sep, 22:13 • Bumbeneci Diana
Garanti BBVA acordă un împrumut de 10,7 mil. de euro UKS Stamping, pentru construcția unei fabrici în Pitești
10,7 mil. de euro pentru construcția unei fabrici în Pitești

Garanti BBVA a acordat companiei UKS Stamping, o subsidiară a grupului Ucler Kelepce, un credit de investiții în valoare de 10,7 milioane euro pentru a susține dezvoltarea unei fabrici de piese și accesorii auto la Pitești.

10,7 mil. de euro pentru construcția unei fabrici în Pitești

Compania UKS Stamping va inaugura oficial anul acesta prima fabrică din România, la Pitești, pe o suprafață de 4.800 metri pătrați, cu o echipă de aproximativ 80 de angajați profesioniști. În unitatea din România, UKS Stamping va produce printre altele scaune auto și componente de caroserie.

„Suntem încântați să putem oferi sprijin financiar companiei UKS Stamping, în inițiativa acesteia de a înființa o unitate de producție în România. Misiunea Garanti BBVA depășește furnizarea de servicii financiare. De 25 de ani, ne angajăm să stimulăm dezvoltarea economică a țării.

Iar prin acest credit de investiții demonstrăm încă o dată angajamentul nostru de a sprijini investițiile care contribuie semnificativ la economia țării. Industria de componente auto joacă un rol esențial în peisajul economic al României, creând locuri de muncă, încurajând inovația și sprijinind evoluția țării. De altfel, România este o țară cu un potențial imens și credem cu tărie că, sprijinind proiecte precum această fabrică, ajutăm la dezvoltarea acestui potențial”, a declarat Bilge Demirer, Director General Adjunct Garanti BBVA.

Garanti BBVA sprijină în mod constant investițiile majore care conduc la progres în domeniile cheie ale economiei românești, fiind conștientă de faptul că investițiile strategice creează locuri de muncă și stimulează creșterea economică.

Compania-mamă a UKS Stamping, Ucler Kelepce, mai deține două fabrici în Turcia, în orașul Bursa, deschise în anii 2008 și 2019, cu un număr total de aproximativ 250 de angajați. Printre clienții de renume ai companiei se numără Adient, Toyotetsu, Toyota Bashoku, Hydac și Stellantis.

Vezi și: Mai mulți bani la pensii în octombrie! Ministerul Muncii a anunțat data la care poștașul va aduce bani în plus pentru pensionari

Despre Garanti BBVA

Garanti BBVA face parte din Grupul Garanti BBVA Romȃnia, împreună cu Garanti BBVA Leasing și Garanti BBVA Credite de Consum, care completează oferta băncii cu produse specifice de leasing, servicii de management al flotei, precum și credite de consum. În 2023, banca aniversează 25 de ani de prezență activă în sistemul bancar românesc.

Garanti BBVA România este deținută de Garanti BBVA Turcia (TGB), a doua cea mai mare bancă privată din Turcia. Acționarul majoritar al Garanti BBVA Turcia este grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA).

Pentru mai multe informații și noutăți, vă rugăm să vizitați:

Vezi și: Mare atenție, pensionari! La Guvern se lucrează pe 3 scenarii pentru recalcularea pensiilor

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult