- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

11.000 de angajați își iau adio de la locul de muncă! Compania a făcut marele anunț

16 May, 12:54 • Stefan Simion
Vodafone va concedia 11.000 de angajați la nivel global în următorii trei ani. Se așteaptă la o scădere mare a fluxului de numerar.
11.000 de angajați își iau adio de la locul de muncă! Compania a făcut marele anunț

Concedieri masive în România! Noua șefă a Vodafone, Margherita Della Valle, a declarat că va elimina 11.000 de locuri de muncă în trei ani pentru a simplifica grupul de telecomunicații, despre care a spus că „trebuie să se schimbe”, în condițiile în care a prognozat o scădere de 1,5 miliarde de euro a fluxului de numerar în acest an, scrie Reuters, citat de Economedia.

Vodafone concediază 11.000 de angajați

“Performanța noastră nu a fost suficient de bună”, a declarat Della Valle.

„Prioritățile mele sunt clienții, simplitatea și creșterea. Ne vom simplifica organizația, eliminând complexitatea pentru a ne recâștiga competitivitatea.

Reducerile de locuri de muncă sunt cele mai mari din istoria grupului, care are aproximativ 100.000 de angajați.

Ai mai putea citi: Anunțul momentului despre pensiile românilor! Daniel Baciu: „Cel mai important obiectiv al Casei Naționale de Pensii în perioada imediat următoare”

Concedieri Vodafone
Concedieri Vodafone

Tot în acest context, Vodafone a mai anunțat că va genera aproximativ 3,3 miliarde de euro în numerar în acest an financiar, față de 4,8 miliarde de euro în anul încheiat la sfârșitul lunii martie pe care l-a raportat marți și de aproximativ 3,6 miliarde de euro așteptate de analiști.

Vodafone a redus recent numărul de locuri de muncă pe mai multe dintre piețele sale mari, eliminând 1.000 de posturi în Italia la începutul acestui an, iar un raport al presei a afirmat că ar intenționa să reducă aproximativ 1.300 de posturi în Germania.

Citește și: Alertă meteo! Cod galben de ploi și vijelii până miercuri seara! Județele afectate

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult