- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

2000 de lei de la Guvern GRATIS pentru o categorie de români. Marcel Ciolacu anunță cine primește banii

04 Apr, 11:49 • Bumbeneci Diana
Marcel Ciolacu anunță rezolvarea a două probleme spinoase: românii care vor primi 2000 de lei de la Guvern.
2000 de lei de la Guvern GRATIS pentru o categorie de români. Marcel Ciolacu anunță cine primește banii

Premierul

Marcel Ciolacu a anunțat că, în cadrul ședinței de Guvern, se va rezolva problema spionoasă a concediilor medicale. De asemenea, prin același proiect se vor acorda câte 2000 de lei pentru mamele cu venituri mici, acordat o singură dată pentru fiecare nou-născut.

Marcel Ciolacu anunță cine primește 2000 de lei

Vezi și: Două mari proiecte debutează în infrastructura din România. Marcel Ciolacu: „Este o lucrare care va debloca semnificativ traficul de pe un drum național”

Marcel Ciolacu. sursă: Gov.ro
Marcel Ciolacu. sursă: Gov.ro

”Începem prin a rezolva, așa cum am promis zilele trecute, problema concediilor medicale. Introducem azi, prin ordonanță de urgență, scutirea de la plata contribuției sociale pentru indemnizațile de concediu medical în cazul mamelor cu copii bolnavi, a gravidelor, a pacienților cu afecțiuni oncologice și a cazurilor de urgență. Dacă este nevoie, chemăm toată conducerea Casei Naționale de Asigurări de Sănătate să lucreze azi la Guvern. Trebuie să aprobăm azi acest act, fiindcă pentru oamenii aflați în suferință fiecare zi contează enorm.”, a spus Marcel Ciolacu.

Premierul a mai confirmat înaintea ședinței de Guvern și un proiect prin care se vor acorda câte 2000 de lei pentru mamele cu venituri mici, acordat o singură dată pentru fiecare nou-născut.

”Prin același proiect, sprijinim tinerele mame defavorizate, cu venituri mici sau aflate în situații critice de viață. România are cel mai mare număr de mame minore din Europa, astfel că această intervenție este extrem de necesară. Propunem un ajutor de 2.000 de lei, acordat o singură dată pentru fiecare nou-născut. Este un sprijin pe care îl extindem până în 2027, cu un buget de 120 de milioane de euro, din fonduri europene.”, a explicat premierul.

Ai mai putea citi și: Vestea momentului pentru 1,2 milioane de români. Simona Bucura Oprescu: „Vom avea și creșteri de 80% ale acestor venituri”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult