- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

3,5% din impozitul tău pe venit poate salva viața unui copil! Iată cum poți redirecționa banii către Asociația Salvează o Inimă

15 Mar, 23:23 • Bumbeneci Diana
Asociația Salvează o Inimă are nevoie să fim mai buni, pentru a putea salva sufletele a mii de copii care se luptă pentru viața lor. Iată cum poți dona 3,5% din impozitul tău pe venit pentru a ajuta această asociație.
3,5% din impozitul tău pe venit poate salva viața unui copil! Iată cum poți redirecționa banii către Asociația Salvează o Inimă

Viața nu te întreabă niciodată când îți dă, dar mai ales când îți ia, inclusiv când vine vorba despre sănătate. În timp ce mulți dintre noi se gândesc zilnic la lucruri materiale, ușor de obținut, există suflete tinere care luptă doar pentru încă o zi de viață în plus. Din păcate, anual,  peste 400 de copii din sunt diagnosticați cu cancer. Mulți dintre ei pot fi însă salvați prin diagnosticare rapidă și tratament adecvat. Asociația Salvează o inimă luptă împreună cu familiile copiilor diagnosticați cu boli extrem de grave pentru o șansă la viață. Află cât de simplu poți și tu să salvezi o viață.

Donează pentru Asociația Salvează o Inimă, ajută un suflet să rămână printre noi

Atât în România, cât și în alte țări, cele mai întâlnite forme sunt leucemiile, linfoamele și tumorile cerebrale. Potrivit statisticilor Ministerului Sănătății, 14% dintre cazurile noi sunt descoperite la copii de până la 19 ani. Potrivit ultimelor date publicate de Institutul Național de Sănătate Publică, anul trecut s-a raportat o creștere a incidenței bolilor respiratorii, malformațiilor congenitale și anomaliilor cromozomiale.

Ce este cel mai grav este faptul că mii de români sunt pur și simplu îngenunchiați de sărăcie și nu au cu ce să se trateze, așteptând doar sprijinul celorlalți. Pentru ca ecoul disperării celor aflați în impas să fie auzit, Asociația Salvează o Inimă și-a propus de ani întregi să ridice gradul de conștientizare în rândul nostru, al tuturor, cu privire la această problemă dură.

,,Peste 16 milioane de euro s-au strâns din donații, de-a lungul anilor, toți banii fiind investiți în tratamentul, intervențiile și procedurile medicale de care depindeau viețile tuturor celor care au apelat la noi într-o ultimă speranță de vindecare.

Donatorii noștri nu oferă doar bani, ci și viață, fericirea de a trăi alături de cei dragi. Copii care au scăpat din ghearele cancerului au ajuns medici, profesori, sportivi de performanță, familiști-model, astfel contribuim cu toții la schimbarea pe care o dorim și o așteptăm de obicei de la alții. Dacă vrei să fii TU schimbarea pe care să o vezi în lume, redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către cauzele care contează cu adevărat pentru tine!’’ Vlad Plăcintă, Asociația Salvează o inimă.

Asociația Salvează o Inimă
Asociația Salvează o Inimă

Redirecționarea impozitul pe venit reprezintă una dintre cele mai utile modalități prin care putem contribui la îmbunătățirea vieții copiilor cu probleme de sănătate. Este important de menționat că această sumă nu reprezintă o donație suplimentară, ci este o parte din impozitul pe venit pe care deja îl plătim statului.

Românii care au un venit lunar și care doresc să sprijine Asociația Salvează o Inimă trebuie să știe că este necesar să completăm formularul 230 disponibil pe https://salveazaoinima.ro/redirectioneaza-3-5/. Vestea bună este că depunerea lui către ANAF se ocupa organizația.

,,Viața și sănătatea copiilor trebuie să fie o prioritate pentru noi toți. Ei merită, încă din prima zi de viață, atenție specială și acces la asistență medicală de calitate. Prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit către Asociația Salvează o Inimă, putem contribui la îmbunătățirea vieții copiilor cu probleme de sănătate și la sprijinirea familiilor acestora în lupta lor pentru însănătoșire. Este o modalitate simplă și eficientă prin care putem face o diferență în viețile celor din jur și să ne implicăm în comunitatea noastră,” președintele Asociației Salvează o inimă.

Vezi și: Medicamentele viitorului. Tratamente împotriva cancerului, realizate din roșii și cartofi

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult