- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

A crescut salariul unui sudor în România. Cât mai câștigă un astfel de angajat

18 Apr, 19:37 • Bumbeneci Diana
Un inginer sudor câştigă între 650 şi 1.100 de euro net pe lună. Iată ce trebuie să facă un astfel de angajat pentru salariul său.
A crescut salariul unui sudor în România. Cât mai câștigă un astfel de angajat

Un angajat pe poziţia de inginer sudor are un salariu care variază, în medie, între 650 şi 1.100 de euro net pe lună, conform datelor de la platforma de recrutare online BestJobs, citat de Zf.

Citește și: Cât ar trebui să fie pensia românilor pentru un trai decent. Marius Budăi: „Am spus-o şi în 2010, 2012 când a fost acea perioadă de tăieri de salarii, de taxări de pensii, că austeritatea în perioadă de criză nu este o soluţie”

„Un inginer sudor asigură respectarea cerinţelor tehnice definite de clienţi şi coordonează procesul de sudare conform standardelor. Pentru un astfel de rol sunt căutaţi specialişti cu studii superioare tehnice, cu specializare în sudură, certificare IWE/EWE, IWI/EWI, VT, PT, MT şi experienţă în coordonarea sudurii. Pentru acest rol mai sunt necesare şi cunoştinţe avansate de limba engleză, abilitatea de a respecta termene limită, bune capacităţi de comunicare şi spirit de iniţiativă. Oferta salarială este de

850 – 1.100 de euro net lunar, iar cele mai multe joburi sunt în Bucureşti, Călăraşi, Argeş, Ilfov, Constanţa şi Timiş”, afirmă Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

salariu inginer sudor
salariu inginer sudor

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, prime de sărbători, al 13-lea salariu, pachet de servicii medicale la o clinică privată, cursuri de certificare.

În prezent, 1.054 de posturi vacante pentru poziţia de inginer sudor sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Călăraşi, Argeş, Ilfov, Constanţa şi Timiş.

Te mai poate interesa și: Recensământul scoate la iveală detalii inedite. Româna este a treia limbă vorbită în Anglia și Țara Galilor

Tags:
Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult