- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

FOTO. A fost desemnat constructorul pentru Autostrada Transilvania. Când va fi finalizată una dintre cele mai importante secțiuni de drum

04 Sep, 17:32 • Constantin Cristina
Încă o secțiune din Autostrada Transilvania are constructor desemnat! Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat când va fi finalizată secțiunea Suplacu de Barcău - Chiribiș cu o lungime de 26,35 km.
FOTO. A fost desemnat constructorul pentru Autostrada Transilvania. Când va fi finalizată una dintre cele mai importante secțiuni de drum
Sorin Grindeanu a anunțat pe pagina oficială de Facebook că Autostrada Transilvania are un nou constructor pentru secțiunea Suplacu de Barcău – Chiribiș, cu o lungime de 26,35 km. Contractul încă nu a fost semnat oficial, dar va fi oficial după 10 zile.

A fost desemnat constructorul pentru Autostrada Transilvania. Când va fi finalizată secțiunea Suplacu de Barcău – Chiribiș

Mai mult, contractul prevede construirea a 8 poduri, 8 pasaje și 3 viaducte. Totodată, constructorul român are la dispoziție 884,12 milioane de lei și 24 de luni, 6 luni proiectare, 18 luni execuție pentru finalizarea lucrărilor.
Autostrada Transilvania
Autostrada Transilvania
„Încă o secțiune din #AutostradaTransilvania are constructor desemnat!
După semnarea contractului constructorul român are la dispoziție 884,12 milioane de lei (fără TVA) și 24 de luni (6 luni proiectare, 18 luni execuție) pentru finalizarea lucrărilor pe secțiunea #SuplacudeBarcău#Chiribiș (26,35 km).
Contractul (finanțat prin #FonduriEuropeneNerambursabile) prevede inclusiv construirea a 8 poduri, 8 pasaje și 3 viaducte. Semnarea contractului va fi posibilă peste 10 zile, dacă nu vor fi depuse contestații.
Secțiunea Suplacu de Barcău-Chiribiș este parte din contractul pentru construcția Autostrăzii Transilvania semnat în trecut cu constructorul american Bechtel și care ulterior a fost reziliat.”, a anunțat Sorin Grindeanu pe pagina sa de Facebook.