- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

A fost emisă o nouă alertă MAE. Românii trebuie să evite Israel, Palestina, Liban și Iran

12 Apr, 22:02 • Bumbeneci Diana
MAE, alertă de călătorie. Românii să evite Israel, Palestina, Liban și Iran.
A fost emisă o nouă alertă MAE. Românii trebuie să evite Israel, Palestina, Liban și Iran

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) le recomandă cetățenilor români să evite orice călătorie în Israel, Palestina, Liban și Republica Islamică Iran.

MAE, alertă de călătorie

În contextul evoluțiilor de securitate din regiune, MAE le transmite românilor să evita orice călătorie în Statul Israel, Palestina, Republica Libaneză și Republica Islamică Iran.

Detalii cu privire la avertismentele de călătorie pentru aceste state sunt disponibile pe pagina de internet a MAE – https://www.mae.ro/travel-alerts.

Alertă de călătorie MAE
Alertă de călătorie MAE

MAE recomandă cetățenilor români care se află pe teritoriile acestor state să manifeste precauție, să se informeze din surse oficiale cu privire la evoluțiile de securitate și să respecte cu strictețe eventualele recomandări/instrucțiuni ale autorităților locale.

În cazul în care se confruntă cu o situație de urgență, cetățenii români au la dispoziție următoarele date de contact ale misiunilor diplomatice și oficiilor consulare ale României în aceste state, după cum urmează: pentru Statul Israel: +972 54 564 3279 (Ambasada României la Tel Aviv) sau +972 543 998 038 (Consulatul General al României la Haifa); pentru Palestina: +970 59 201 3761; pentru Republica Libaneză: +961 76 775 503; pentru Republica Islamică Iran: +98 21 7764 7570.

Ai mai putea citi: Se ia în calcul o nouă perioadă la cotizare. CNPP, anunțul momentului în România

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult