- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

A început infernul pe străzile din România. Traficul pe Valea Prahovei este complet paralizat

14 Apr, 12:01 • Bumbeneci Diana
Românii se înghesuie pentru a pleca în concediu. Traficul pe Valea Prahovei este aglomerat în zona stațiunilor montane, pe sensul de mers către munte.
A început infernul pe străzile din România. Traficul pe Valea Prahovei este complet paralizat

Românii profită de minivacanța prilejuită de sărbătorile dedicate Învierii Domnului și pleacă în concediu în număr cât mai mare. Așa cum era de așteptat, în Capitală, în marile orașe, precum și pe drumurile către munte deja se înregistrează o aglomerație ieșită din comun. Traficul pe Valea Prahovei este aglomerat în zona stațiunilor montane, pe sensul de mers către munte. Vineri dimineață se circulă în coloană între Breaza și Comarnic, anunță autoritățile.

 Traficul pe Valea Prahovei este complet blocat

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, se înregistrează valori ridicate de trafic pe DN 1 Ploiești – Brașov, pe sensul de urcare către stațiunile de pe Valea Prahovei, circulându-se în coloană între localitățile Breaza și Comarnic.

Te mai poate interesa azi: Preț carburanți 14 aprilie. Vinerea mare aduce prețuri neașteptate la pompă

Info trafic. Foto sugestivă
Info trafic. Foto sugestivă

Pentru DN 1 București – Ploiești – Brașov, pot fi folosite ca rute alternative următoarele artere rutiere:

– București – Autostrada A3 – Ploiești – Cheia – DN 1A Brașov;

– București – Autostrada A1 – Pitești – Câmpulung – DN 73 Râșnov;

– București – DN 71 – Târgoviște – DN 72A – Câmpulung – DN 73 Râșnov;

– București – Târgoviște – DN 71 Sinaia.

„Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de trafic, să păstreze distanța de siguranță între autovehicule, să respecte indicațiile polițiștilor prezenți la fluidizare şi să nu se angajeze în depășirea coloanelor de autovehicule, manifestând respect față de ceilalți participanți la trafic”, transmite Infotrafic.

Oamenii legii mai anunță și că luni vor fi aceleași valori de trafic ridicate, în condițiile în care majoritatea românilor se vor întoarce acasă pentru că marți, 18 aprilie, munca începe pentru majoritatea angajaților de la stat, dar și de la privat.

Ai mai putea citi: Loz nou pregătit de Loteria Română pentru norocoși. Premiul cel mare este de 100.000 de lei

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult