- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Preț carburanți 14 aprilie. Vinerea mare aduce prețuri neașteptate la pompă

14 Apr, 10:25 • Bumbeneci Diana
Prețurile la carburanți pentru vineri, 14 aprilie 2023 au fost afișate. Benzina a fost ieftinită, după zile întregi în care au fost raportate doar majorări.
Preț carburanți 14 aprilie. Vinerea mare aduce prețuri neașteptate la pompă

OMV Petrom aduce prețuri neașteptate în Vinerea Mare. După mai multe zile cu scumpiri, OMV Petrom a ieftinit azi benzina cu 2 bani/l, aceasta fiind prima ieftinire după o perioadă de aproape o lună de scumpiri. Prețul motorinei, în schimb, a rămas neschimbat de o săptămână în toate stațiile din capitală, inclusiv în cele ale concurenței, anunță Profit.

Preț carburanți 14 aprilie

Potrivit datelor furnizate de peco-online.ro, cea mai ieftină benzină din România se vinde vineri cu 6.57lei și se găsește la acest preț în Galați, la stația Metropoli. Cât despre prețurile pentru motorină vineri, cel mai bun preț pentru acest tip de carburant este de 6.97 lei și o găsiți la acest preț în județul Dâmbovița, la stația RST din Lungulețu.

Ai mai putea citi: Loz nou pregătit de Loteria Română pentru norocoși. Premiul cel mare este de 100.000 de lei

Preț carburanți - evoluție. Foto: Profit
Preț carburanți – evoluție. Foto: Profit

Preț benzină și motorină vineri, 14 aprilie 2023- București

  • Cel mai mic preț benzină: 6.80 lei
  • Cel mai mic preț motorină: 7.43 lei
  • Cel mai pic preț GPL: 3.85 lei

Cel mai bun preț pentru benzina standard din București vineri, 14 aprilie 2023 este de 6.80 lei și se vinde cu acest preț la stațiile Petrom din Sectorul 5.

Cel mai bun preț pentru motorina standard din București este de 7.07 lei și se vinde la acest preț la stația Petrom din Sectorul 5 și la stația Lukoil din Sectorul 6. Cel mai bun preț pentru GPL din București este de 3.85 lei și se vinde la acest preț stația Petrom din Sectorul 6.

Tot pe acest subiect: El este românul care a pus un bilet de 50 de lei la loto și a câștigat 4 milioane de euro. Ce mesaj le transmite acesta tuturor celor care joacă la loto

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult