- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Aceasta este unica metodă de a scăpa de ploșnițele de pat. Se aplică la colțurile patului, pe timpul nopții, când insectele sunt active!

19 Nov, 21:17 • Oprea Alina
Ploșnițele au devenit o problemă serioasă pentru oameni. Lumea încă este în căutare de soluții pentru a scăpa de acestea, însă soluția este chiar la ei în bucătărie!
Aceasta este unica metodă de a scăpa de ploșnițele de pat. Se aplică la colțurile patului, pe timpul nopții, când insectele sunt active!

Ploșnițele se găsesc în fisurile și crăpăturile patului și acestea se hrănesc cu sânge uman, lăsând în urmă mâncărimi și iritații dureroase. Există multiple metode pe care le poți utiliza pentru a scăpa de ele, însă, cu siguranță, nu știai de acest condiment care te poate ajuta să numai ai parte de ele prin mirosul puternic pe care îl emite.

Din păcate, ploșnițele pot deveni periculoase, pentru că mușcătura acestora poate provoca alergii destul de serioase, de aceea nu trebuie să ignori prezenșa acestora în casă. Mai mult decât att, aceste insecte pot provoca și stări de anxietate și stres, ceea ce duce la lipsa de somn sau un somn insuficient de odihnitor.

Vezi mai multe despre: Cât costă o dezinsecție în București! Suma incredibilă pe care trebuie să o scoți din buzunar pentru a scăpa de ploșnițele din apartament

Cuișoarele, condimentul minune care te scapă de ploșnițe!

Ploșnițele sunt îndepărtate de cuișore, întrucât acesea sunt recunoscute pentru proprietățile lor repelente împotriva acestora și a altor dăunători. Spre exemplu, uleiul decuișoare este folosit în produsele de protecție împotriva insectelor datorită mirouslui său puternic și al substanțelor chimice pe care le conține.

Ploșnițe

Mirosul puternic pe car cuișoarele îl emană îndepărtează insectele acestea de pat, iar acest lucru ajută la prevenirea intrării acestora în casă sau în alte spații.

Cum ne dăm seama că avem ploșnițe de pat?

Este foarte important ca fiecare dintre noi să observe într-un timp util dacă are ploșnițe de pat sau nu, pentru a putea acționa împotriva acestora. Câteva dintre semnele care denotă prezența acestora sunt următoarele: mușcăturile pe piele (acestea apar oiunde pe piele și au, de obicei, o serie de caracteristici specifice, precum mâncărimea intensă inflamație și pot apărea în grupuri sau șiruri).

Ploșnițele de pat sunt mici, plate și de culoare maro sau roșcată. Ele se ascund în crăpăturile și fisurile din mobilier, saltea, cearceafuri sau perne, iar în timpul nopții ies să se hrănească.

ACesea pot lăsa în urma lor excremente în formă de mici puncte negre și pot apărea pete de sânge pe lenjerii sau pe diferite suprafețe dacă ați fost mușcat și ați strivit-o. Mirosul pe care acestea îl emană este ușor dulceagsau acrișor, pe care oamenii îl confundă cu mirosul de fructe stricate. Prezența cojilor de ouă sau a tegumentelor: Acestea depun ouă și își schimbă tegumentele pe măsură ce cresc. Aceste coji sau tegumente pot fi găsite în jurul locurilor de ascunzătoare ale ploșnițelor. Reacții alergice sau iritații: Dacă sunteți alergic la mușcăturile de ploșnițe, puteți dezvolta reacții alergice sau iritații severe ale pielii în urma mușcăturilor, potrivit Antena3.

Vezi mai multe despre: Activitatea la care să renunțați când mergeți în parc. Vă poate aduce amenzi de până la 5.000 de lei