- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cât costă o dezinsecție în București! Suma incredibilă pe care trebuie să o scoți din buzunar pentru a scăpa de ploșnițele din apartament

13 Oct, 17:24 • Cornel Ghimeșan
În ultima perioadă, majoritatea bucureștenilor s-au plâns de prezența diverselor insecte și rozătoare care le-au invadat locuințele. Dintre toți acești dăunători, ploșnițele sunt cele mai periculoase deoarece afectează atât sănătatea oamenilor cât și a animalelor de companie. Pentru a scăpa definitiv de acești paraziți singura soluție este dezinsecția.
Cât costă o dezinsecție în București! Suma incredibilă pe care trebuie să o scoți din buzunar pentru a scăpa de ploșnițele din apartament
Suma incredibilă pe care trebuie să o scoți din buzunar pentru a scăpa de ploșnițele din apartament. Cu toate acestea, procesul de dezinsecție nu este unul tocmai simplu ci este un întreg proces care durează.

Citește și Cine este meșterul care îmblânzește lemnul de esență tare. Cât costă operele de artă care ies din mâinile lui: „E mai mult un hobby, mă relaxează, dar nu pot trăi din asta”

Suma incredibilă pe care trebuie să o scoți din buzunar pentru a scăpa de ploșnițele din apartament

Înainte să apelezi la o firmă autorizată care să îți efectueze dezinsecția în locuință trebuie să știi că acest proces trebuie să înceapă cu o etapă de evaluare și inspecția, în cadrul căreia sunt culese informații cu privire la tipurile de dăunători prezenți, scrie playtech.ro.

Astfel, în funcție de evaluare și inspecție, specialiștii vor alege insecticidul și echipamentul potrivit pentru aplicarea tratamentelor.

În funcție de dimensiunea spațiului vizat, o astfel de dezinsecție poate dura între 15 și 30 de minute. Totodată, după prestarea serviciilor, este recomandată părăsirea spațiul respectiv între 1 și 6 ore.

Pentru o dezinsecție ca la carte trebuie să scoți din buzunar suma de 250 de lei pentru o garsonieră și poate ajunge până la 450 de lei pentru un apartament cu trei camere. Totodată, trebuie să speli hainele la temperaturi de peste 50 de grade Celsius, deoarece ploșnițele nu rezistă la temperaturi atât de mari.

Conform normelor aflate în vigoare, la finalul oricărei intervenții, va fi emis un proces verbal care conține diferite informații, precum data realizării intervenției, metoda de dezinsecție folosită și substanța și cantitatea utilizată.

Foarte important de precizat este faptul că există situații în care nu este necesară doar o singură lucrare de dezinsecție, ci trebuie repetată la circa 2-3 săptămâni.

Iată câteva lucruri pe care le poți face pentru a preveni aducerea ploșnițelor în casă:

  • asigură-te că ai verificat temeinic hainele uzate, articolele sau accesoriile pe care le-ați cumpărat de la magazine second-hand;
  • verifică mobilierul cumpărat, indiferent dacă este nou sau nu;
  • păstrează mereu dormitorul cât mai curat și schimbă cât mai des lenjeria;
  • verifică cu atenție salteaua de la pensiunea sau hotelul la care te-ai cazat.

Citește și După o serie de scumpiri, Petrom ieftinește motorina și benzina. Cât costă prețul pe litru acum

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult