- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Afacerea care a cucerit România în 2024! Patronii se plâng că nu mai au locuri: „Avem clienți care și-au făcut abonamente, vin săptămânal, în aceeași zi, la aceeași oră”

06 May, 13:32 • Fundeanu Madalina
O afacere inedită s-a extins în toată România! Patronii se plâng că au prea mulți clienți.
Afacerea care a cucerit România în 2024! Patronii se plâng că nu mai au locuri: „Avem clienți care și-au făcut abonamente, vin săptămânal, în aceeași zi, la aceeași oră”

O afacere inedită a cucerit România. Locațiile sunt din ce în ce mai dese, iar patronii au început să se plângă de faptul că nu mai au locuri. Cu toate că sunt din ce în ce mai multe, nu sunt suficiente, relatează Adevărul.ro.

Afacerea care a luat amploare în toată România

De-a lungul timpului, în marile orașe din România, au fost amenajate tot mai multe spații pentru oamenii dornici să facă mişcare. În ciuda faptului că au apărut extrem de multe, se pare că tot nu sunt destule.

Românii au devenit adevărați iubitori de mișcare, căci terenurile de fotbal din marile orașe ale țării sunt luate cu asalt zilnic, în fiecare oră. În Iași, de exemplu, există zeci de astfel de locații, însă mereu sunt rezervate, iar la orele serii nu se prea găsește ceva liber.

„Am amenajat acest teren de fotbal în urmă cu aproximativ doi ani de zile. La început a fost puțin mai greu, până când au aflat oamenii de noi, dar ne-am promovat destul de mult pe internet. Pe Facebook există foarte multe grupuri, cu mii de persoane, care joacă fotbal în astfel de locații și ne-am folosit de acest lucru. În acest moment, putem spune că am ajuns la un grad de ocupare de 100%. Când vorbim despre acest procent, ne referim la orele serii, deoarece oamenii nu obișnuiesc să vină în timpul zilei”, a declarat proprietarul unui teren de fotbal din Iași, cel care deține o astfel de afacere.

Citește și: Tot mai mulți antreprenori își deschid această afacere, inspirată din străinătate: „Ne poate face viața mai ușoară”

afacere teren de fotbal
afacere teren de fotbal

Clienții și-au făcut abonament

În Iași, proprietarul de teren spune că este extrem de greu de găsit o locație disponibilă, totul fiind deja rezervat. De asemenea, există clienți care și-au făcut abonament și vin săptămânal, în aceeași zi, la aceeași oră.

„Am amenajat acest teren de fotbal în urmă cu aproximativ doi ani de zile. La început a fost puțin mai greu, până când au aflat oamenii de noi, dar ne-am promovat destul de mult pe internet. (…) Terenul este rezervat, de luni până duminică, în intervalul 18.00-24.00.

Avem clienți care și-au făcut abonamente, vin săptămânal, în aceeași zi, la aceeași oră. Cei mai mulți clienți închiriază pentru două ore. Prețul nu este unul mare, vorbim de 180 de lei pentru o oră, în locația noastră.

Este o afacere bună, investiția se atenuează în timp și apoi devine și profitabilă. În acest moment, la orice teren de fotbal din Iași sunăm pentru o rezervare, vom observa că nu mai sunt locuri disponibile”, a dezvăluit proprietarul unui teren de fotbal, despre afacerea lui.

Vezi și: Cum au ajuns culturile de ricin să fie o afacere de milioane! Câte zeci de mii de euro poți câștiga pe un singur hectar