- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Afacerea profitabilă descoperită de un tânăr. Nu are șef, nu merge la birou și câștigă 500 de lire pe zi pentru câteva ore de muncă

22 Jan, 18:17 • Bocioacă Bianca
Un tânăr antreprenor susține că primește mai mult de 500 de lire pe zi pentru 5 ore de muncă făcând sarcini gospodărești pentru alți oameni care nu vor să le facă.
Afacerea profitabilă descoperită de un tânăr. Nu are șef, nu merge la birou și câștigă 500 de lire pe zi pentru câteva ore de muncă

Spencer Claeys, un tânăr din Seattle, a dezvăluit că lucrerază doar cinci ore în fiecare zi și că face mai mulți bani decît o persoană obișnuită, totul fără a merge măcar la un birou. Acesta a spus că are o afacere de curățenie pentru care cere până la 150 de lire sterline pentru curățarea acoperișurilor și a jheaburilor oamenilor, potrivit The Sun.

Citește și: O fermă de struți a însemnat succes garantat pentru un tânăr de doar 20 de ani! Familia sa l-a inspirat!

Afacerea profitabilă descoperită de un tânăr

Claeys a adăugat că fiecare casă durează până la o oră, ceea ce înseamnă că poate dura câteva ore într-o zi și poate câștiga fără probleme bani frumoși. El afirmă că este un mod ușor și rapid pe care l-a găsit pentru a câștiga bani facil.

@spencerclaeys No reason to be broke in America #guttercleaning #roofcleaning #sidehustle #hustle #pressurewashing #windowcleaning ♬ original sound – Spencer Claeys

Într-un videoclip postat pe TikTok, le-a povestit o zi din viața sa: „Azi a dormit și m-am dus la muncă la 14.00. Am lucrat până la 7 și am câștigat 530 de lire sterline. Totul într-o zi de muncă. Fără șef, fără birou și am fost plătit în aceeași zi”.

Într-un alt videoclip, Spencer a spus că oamenii pot câștiga și mai mult dacă muncesc cât mai rapid. El a adăugat că găsirea unor astfel de job-uri este ușoară, deoarece oamenii nu vor să o facă de unii singuri.

Citește și: Un tânăr a renunțat la job-ul de corporatist și s-a apucat de TikTok. Cum și-a dublat veniturile

Mulți oameni nu mă cred când spun că poți câștiga 150 de lire sterline pe oră curățând acoperișuri și jgheaburi. Dar adevărul este că poți face chiar mai mult decât atât dacă prețuiești bine munca și lucrezi rapid. Cel mai bun motiv pentru acest lucru este simplu – oamenii nu vor să cureţe singuri pentru ei. Ar putea, dar există literalmente nenumărate exemple de lucruri pe care oamenii le-ar putea face, dar nu vor. Asta este și ceea ce face o afacere. O afacere face viața cuiva mai convenabilă”, a mai spus Spencer.

Tânărul, care în trecut a lucrat ca model, spune că acoperișurile și jgheaburile trebuie curățate aproximativ o dată pe an, iar toamna este sezonul său cel mai aglomerat.