- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Alte probleme cu apa caldă într-un mare oraș din România. Cât vor dura lucrările de întreținere

17 Aug, 21:24 • Constantin Cristina
Un mare oraș din România rămâne fără apă caldă la final de vară din pricina unor lucrări de întreținere. Iată cât vor dura aceste lucrări.
Alte probleme cu apa caldă într-un mare oraș din România. Cât vor dura lucrările de întreținere

Un oraș mare din România se confruntă cu problemele cu care s-au confruntat și bucureștenii în ultima perioadă. Este vorba de constănțeni care vor rămâne fără apă caldă pentru o perioadă de timp, a informat Agerpres.

Citește și: Criza apei calde din Capitală s-ar putea prelungi până la iarnă! Termoenergetica este în pragul falimentului

Alte probleme cu apa caldă într-un mare oraș din România. Cât vor dura lucrările de întreținere

Aceștia sunt racordați la sistemul municipal de termoficare nu vor avea apă caldă în perioada 22 august – 6 septembrie, având în vedere că se derulează lucrări de întreținere şi reparații la instalații.

„Primăria Municipiului Constanța informează consumatorii de energie termică racordați la sistemul municipal de termoficare că, în perioada 22.08.2023 – 06.09.2023, se vor opri producerea energiei termice şi furnizarea apei calde de consum către toți consumatorii racordați la Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică”, informează un comunicat.

Potrivit comunicatului, Lucrările de întreținere şi reparații în cazul instalațiilor de producere a energiei termice din CET Palas se impun pentru pregătirea sistemului de termoficare pentru sezonul rece.

apă caldă
apă caldă

În Capitală, Termoenergetica a anunțat că termenul estimat de finalizare a lucrărilor este 20 august 2023, dar pot să apară întârzieri, în funcție de starea de degradare a conductelor.

Lucrările de reabilitare în regim de urgenţă a unuia dintre cele mai importante „noduri” în funcţionarea sistemului de termoficare al Capitalei, cu o vechime de 55 de ani continuă, luni, prin montarea conductei şi a celor două vane.

Căminul Releului, unul dintre cele mai mari obiective ale reţelei termoficare, cu o suprafaţă de 180 de metri pătraţi, are amplasate în interior vanele care fac legătura între Magistrala 3 Sud şi Magistrala Berceni, respectiv legăturile între conductele de alimentare între CTE Sud si CTE Progresu”, precizează Termoenergetica.

Alte articole: Vești proaste pentru bucureșteni. Anunțul făcut de Termoenergetica: „Sunt țevi ruginite de 55 de ani”. Când se va da drumul la apă caldă