- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Amenzi colosale pentru bullying în trafic. Avertismentul dat de Poliția Română

17 Oct, 16:17 • Cornel Ghimeșan
Amenzi colosale pentru bullying în trafic. Șoferii au de respectat o serie de reguli importante atunci când se urcă la volan, pentru a se asigura că siguranța lor și a celorlalți participanți la trafic nu e pusă în pericol în niciun fel.
Amenzi colosale pentru bullying în trafic. Avertismentul dat de Poliția Română

Cei care nu respectă regulile de circulație riscă amenzi uriașe. Un șofer din Călărași, spre exemplu, a făcut bullying în trafic, lucru care l-a făcut să scoată mulți bani din buzunar.

Citește și ANAF anunță care sunt cei mai rău-platnci români! Cu câte milioane de lei a fentat industria videochat-ului și OLX-ul statul român

Șoferul de 49 de ani, din Călărași, a fost surprins de polițiști în timp ce forța un șofer să accelereze ca să-i permită să înainteze. Oamegii legii au considerat că a avut un comportament complet nepotrivit și l-au amendat cu peste 3.400 de lei. Mai mult, permisul i-a fost suspendat pentru o perioadă de 120 de zile.

Incidentul s-a întâmplat pe Autostrada Soarelui. Poliția Română a subliniat că acest tip de bullying făcut în trafic e de netolerat.

Amenzi colosale pentru bullying în trafic. Avertismentul Poliției Române:

„Dragă domnule conducător auto/pieton pentru o perioadă, După măsurile luate de către colegul nostru de la Biroul de Poliție Autostrada A2, venim și noi cu o completare, dacă ne permiteți…

Să vă puneți în postura celui forțat din spate, așa cum se vede și în materialul video. Dacă se speria în acel moment, avea o reacție și trăgea de volan? Unde se ajungea?

Se pare că acest tip de bullying în trafic încă persistă, iar, până nu va dispărea, colegi precum Mihai (agentul constatator din cazul de față) vor fi acolo să ia măsuri! Conduceți regulamentar!”, a transmis Poliția Română.

Citește și Guvernul ieftinește alimentele înainte de sărbători. S-a decis oficial că plafonarea adaosului comercial va fi prelungită cu 3 luni

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult