- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

ANAF scoate la vânzare o vilă de 231,9 mp la prețul unui apartament cu trei camere

16 Jan, 13:48 • Stefan Simion
ANAF scoate la licitație, în data de 1 februarie, ora 12.00, o casă cu două etaje, cu o suprafaţă totală de 231,9 mp, şi un teren de 96 mp la preţul de 130.000 de euro. Locuința este situată în Ploieşti.
ANAF scoate la vânzare o vilă de 231,9 mp la prețul unui apartament cu trei camere

ANAF vinde vila din Ploiești la un preț foarte mic care aproape echivalează cu prețul unui apartament cu trei camere în același oraș. Licitația va avea loc pe str Aurel Vlaicu 2, cam 609, județul Prahova. Imobilul este compus din teren în suprafață de 96 mp și construcție P+2E in suprafață totala de 231,9 mp din care 77,3 mp suprafața construita la sol în anul 1965 și suprafața de 154,6 mp (et 1 + et 2).

Vila a fost construită și modernizată în anul 2008, fără autorizatie de construire, fără carte funciară. Imobilul este situat în Ploieşti, strada Jupiter nr. 19, judetul Prahova. Proprietatea îi aparține lui Moise Adrian, cu domiciliul în Ploiești. Vila se află la a doua licitaţie, prețul de pornire fiind 658.117 lei.

ANAF scoate la licitație apartament de două camere cu preț de pornire de 54.680 lei

Tot pe 1 februarie, cu începere de la ora 10.00, se scoate la lictație un apartament compus din două camere, în suprafață utilă de 34 mp, situat în Târgoviște, pe str Avram lancu, bl 46. sc B. et.3. Apartamentul, care se află la prima licitație, nu are carte funciară și este proprietatea debitorului Preda Cezar.

Cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri trebuie să înștiințeze organul de executare înainte de data stabilită pentru vânzare.

Citeste si Prețul de vis cu care ANAF a scos la licitație un Mercedes-Benz! Cum pot românii să se înscrie

Pentru participarea la licitație, ofertanții trebuie să depună, cu cel puțin o zi înainte de data licitației, următoarele documente, în original:

  • oferta de cumpărare;
  • dovada plății taxei de participare sau a constituirii garantiei sub forma scrisorii de garanție, reprezentând 10% din prețul de pornire a licitației. Plata taxei se va efectua în contul IBAN R050TREZ521500530X014952, beneficiar D.G.R.F.P. Ploiești, cod fiscal 2844936, deschis la Trezoreria Ploiești;
  • împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant;
  • pentru persoanele juridice române, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerțului;
  • pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română;
  • pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate;
  • pentru persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate/pașaport;
  • declaratia pe proprie răspundere a ofertantului prin care certifică faptul ca nu este persoană interpusă cu debitorul.

Citeste si ANAF va publica „lista albă” în ianuarie 2024. Vezi aici dacă lucrezi la o companie cu/fără datorii

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult