- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Angajări la stat! Zeci de posturi scoase la concurs la începutul anului viitor

29 Dec, 00:18 • Stefan Simion
Se fac angajări la stat. Zeci de posturi vacante la școli, spitale și primării din Prahova au fost scoase la concurs după deblocarea acestora.
Angajări la stat! Zeci de posturi scoase la concurs la începutul anului viitor

Angajări la stat. Toate posturile sunt pe bază de concurs. Aşadar, pe lista posturilor scoase la concurs în Prahova figurează posturi de mediator școlar, secretar, șofer, îngrijitor, administrator financiar/contabil, dar și de asistent medical, administrator de patrimoniu, muncitor calificat și de asistent medical șef pe unitate, precum și de consilier juridic la Serviciul de Ambulanță Județean Prahova, potrivit posturi.gov.ro

La Şcoala Gimnazială din comuna Cerasu, județul Prahova, se caută mediator şcolar pe perioadă nedeterminată.

Grădinița cu Program Prelungit și Program Normal „Iulia Hașdeu” din Câmpina organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției de secretar (0,5 normă).

De asemenea, la Școala Gimnazială din comuna Șotrile este nevoie, tot pe perioadă nedeterminată, de șofer.

Citeste si Noi măsuri de sprijin pentru românii din categoriile vulnerabile în 2023. Anunţul ministrului Marius Budăi

Şcoala Gimnazială Măneciu Pământeni organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de îngrijitor, treapta profesională II, G/M, 0,5 normă, la Grădinița Centru.

Liceul Teoretic „Grigore Tocilescu” din Mizil organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției de îngrijitor IM. Postul este temporar vacant.

Liceul „Simion Stolnicu” din Comarnic scoate la concurs postul de îngrijitor 0,75 normă (6 ore pe zi). Postul este pe perioadă nedeterminată.

Creșa Municipală Câmpina, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de administrator financiar/contabil. Aceeaşi instituţie are nevoie şi de un secretar.

Primăria Comunei Tătaru, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuţie, vacante, de muncitor – șofer microbuz școlar.

La Școala Gimnazială „George Emil Palade” din Ploiești este nevoie de îngrijitoare.

Liceul Teoretic din comuna Filipeștii de Pădure organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a postului de secretar 0,5 normă.

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de consilier juridic gradul IA, în cadrul compartimentului Legislație și Contencios.

Angajări la stat! Cele mai multe posturi din Prahova, la Primăria Băicoi

Primăria Orașului Băicoi organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează:

  • muncitor calificat I (sudor), la Atelierul Gospodărie Locală;
  • muncitor calificat I (atribuţii electrician), la Compartimentul Întreţinere Parc Central Oraş Băicoi;
  • muncitor calificat I (atribuţii instalator), la Compartimentul Întreţinere Parc Central Oraş Băicoi;
  • muncitor calificat I (atribuţii peisagist/floricultor), la Compartimentul Întreţinere Parc Central Oraş Băicoi – 2 posturi;
  • muncitor necalificat I, la Compartimentul Întreţinere Parc Central Oraş Băicoi – 2 posturi.

Școala Profesională din comuna Starchiojd angajează mediator școlar. Post de mediator şcolar este vacant şi la Școala Gimnazială „Constantin Stere” din Bucov.

Liceul Tehnologic „1 Mai” din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a postului de administrator patrimoniu.

Citeste si Criză acută pe piaţa de muncă. Angajatorii nu-şi mai pot convinge angajaţii să vină fizic la muncă

Primăria Comunei Poienarii Burchii scoate la concurs postul de muncitor calificat, treapta profesională I (cod COR 832201), în cadrul Compartimentului Administrativ.

La Școala Gimnazială „Învățător Dinu Nicolae” din comuna Dumbrava este vacant un post de îngrijitor II, 0,75 normă, la structura Școala Primară Zănoaga și Grădinița cu program normal Zănoaga.

Şcoala Gimnazială „Învăţător Ion Mateescu” din Poiana Câmpina scoate la concurs postul de administrator financiar-contabil I, 0,5 normă.

Liceul Teoretic „Aurel Vlaicu” din Breaza organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante de îngrijitor 0,25 normă, fochist 0,25 normă (1 post cu 0,5 normă), la Grădinița cu Program Normal „Albinuța”.

La Spitalul Municipal Câmpina se caută asistent medical șef pe unitate (S).

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult