- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Anunț de la Digi pentru milioane de români. Iepurașul vine cu ofertele anului 2024

22 Apr, 14:10 • Bumbeneci Diana
În perioada 22 aprilie – 6 mai 2024, DIGI anunță campania de „Paște”. Românii pot primi o reducere de 50%, din valoarea lunară a serviciului de telefonie mobilă, pe o durată de până la 8 luni, la portarea unuia sau mai multor numere în rețea. Promoția se adresează clienților noi și existenți, poate fi activată în magazinele DIGI, online - pe site-ul și aplicația mobilă DIGI.ro, prin apel la serviciul Relații Clienți sau prin intermediul reprezentanților de vânzări;
Anunț de la Digi pentru milioane de români. Iepurașul vine cu ofertele anului 2024

În pragul sărbătorilor pascale, DIGI lansează o ofertă specială dedicată atât clienților existenți, cât și celor noi, într-o încercare de a-i atrage în rețeaua lor mobilă. Această ofertă constă într-un discount de 50% aplicat valorii lunare a serviciului de telefonie pentru o perioadă de 4, 6 sau 8 luni, în funcție de numărul de abonamente pe care utilizatorii decid să le transfere în rețeaua DIGI, încheind în schimb contracte pe termen lung de 24 de luni.

Oferte noi de la Digi

DIGI vine cu oferte generoase de Paște, menite să atragă atenția utilizatorilor de telefoane mobile. În perioada cuprinsă între 22 aprilie și 6 mai 2024, clienții pot beneficia de tarife lunare extrem de competitive pentru pachetul Nelimitat. Astfel, pentru un singur număr de telefon transferat, tariful este de doar 2,5 euro pe lună timp de 4 luni. Dacă se optează pentru portarea a două numere, tariful scade la 2 euro pe lună, valabil timp de 6 luni. Pentru cei care aduc în rețeaua mobilă DIGI trei numere de telefon, tariful lunar este de numai 1,75 euro, pe o perioadă extinsă de 8 luni. Iar pentru cei care decid să transfere 4 sau 5 numere, tariful este redus la doar 1,5 euro pe lună, pe o perioadă tot de 8 luni.

Oferta Digi de Paște
Oferta Digi de Paște

Poți citi și: Cristian Popa: BNR ar putea amâna reducerea dobânzii în mai 2024. Inflația și riscurile rămân ridicate

Mai mult, persoanele care aleg în viitorul apropiat abonamentul Nelimitat se vor bucura de o serie de beneficii extinse, adaptate nevoilor și preferințelor acestora: internet și minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri nelimitate în rețeaua DIGI și 3000 de minute internaționale incluse în principalele rețele mobile din SUA, Canada și UE, pentru a rămâne conectați cu cei dragi, indiferent de distanță.

„Clienții pot opta fie pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului de telefonie mobilă Nelimitat, Optim 3 sau Optim 2, fie pentru achiziționarea telefonului dorit, în 24 de rate fixe DIGI, cu avans 0, această din urmă facilitate fiind disponibilă doar pentru cei care dețin minimum un serviciu fix DIGI. Promoția este valabilă atât pentru portări efectuate din prepaid, cât și din postpaid și este acordată doar pentru contractele semnate pe o perioadă de 24 de luni.

Oferta poate fi accesată atât pe site-ul DIGI.ro, în pagina principală sau din contul de client, cât și în punctele de prezență, prin intermediul reprezentanților de vânzări sau prin apel la serviciul Relații Clienți (031.400.4600)”, se anunță în comunicatul Digi.

Vezi și: Mugur Isărescu a prescris iar cura cu ceai de tei! Guvernatorul BNR dă detalii despre inflația din România

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult