- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Anunț de mare interes pentru clienții Lidl! Iată ce se întâmplă în magazine începând din 23 octombrie!

23 Oct, 08:42 • Fundeanu Madalina
Lidl aduce noi oferte de neratat săptămâna aceasta! Atenție, însă, pentru că este vorba de stocuri limitate, precum și de produse aflate la prețuri foarte mici!
Anunț de mare interes pentru clienții Lidl! Iată ce se întâmplă în magazine începând din 23 octombrie!

Lanțul de magazine LIDL aduce astăzi un anunț extrem de important pentru clienții săi, conform News18.ro. Toate magazinele LIDL din România sunt vizate, așadar puteți ține cont de aceste informații, pentru că vă vor fi de ajutor.

Noi oferte în magazinele Lidl!

LIDL România își anunță clienții că lansează un nou set de oferte începând cu ziua de luni, 23 octombrie. Mare atenție, însă, pentru că este vorba de stocuri limitate, precum și de produse aflate la prețuri extrem de reduse față de prețul inițial.

Pentru început, LIDL România îi roagă pe clienți să activeze cupoanele cu reduceri din aplicația LIDL Plus. Acest lucru trebuie făcut înainte de a ajunge la cumpărături.

De asemenea, cardul digital LIDL trebuie să fie scanat la casa de marcat pentru a putea beneficia pe deplin de toate ofertele săptămânii respective.

Te-ar putea interesa să ciștești mai multe despre: Cum să economiseşti bani la Lidl şi Kaufland. Codurile secrete de pe etichete prin care eviţi ca supermarketurile să îţi ia banii

Lidl
Lidl

Ce produse se află la ofertă săptămâna aceasta în magazinele vizate?

Acestea sunt ofertele noi din magazinele LIDL de luni, 23 octombrie. Astfel, este vizată o gamă largă de produse, de la cele de bucătărie până la haine pentru întreaga familie. De asemenea, prețul alimentelor de bază a fost și el redus.

Așadar, Lidl România recomandă să răsfoiți catalogul magazinului de acum, să vă alegeți produsele preferate, să nu uitați să activați cupoanele, iar de luni, 23 octombrie, vă bucurați la maxim de toate aceste oferte.

Ai noi cupoane cu reduceri #LidlPlus! Activează-le din aplicație înainte de a veni la cumpărături și nu uita să scanezi cardul digital la casa de marcat. Vezi cupoanele de luni. Răsfoiește revista online și descoperă ofertele din perioada 23-29.10.2023.

Ți-am pregătit: oferte la mărcile tale preferate; noi ajutoare în bucătărie; haine călduroase de toamnă pentru mici și mari … și multe alte surprize pentru întreaga familie!”, este anunțul făcut de cei de la LIDL România, potrivit sursei citate.

Citește mai multe știri: Decizie radicală. Lidl, Carrefour, Mega Image, Penny, Kaufland sau Auchan, primele supermarketuri obligate să reducă prețurile. Ce alimente vor fi mai ieftine